Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Missy Elliott lansează 2 single-uri noi - VIDEO

Se pare că Missy Elliott va dezvălui 2 single-uri noi la începutul lunii septembrie. Acestea vor fi extrase de pe viitor album, Block Party la care artista lucrează din anul 2008.

Publicat

pe

Missy Elliott
Missy Elliott │ FOTO: www.youtube.com

Se pare că Missy Elliott va dezvălui 2 single-uri noi la începutul lunii septembrie. Acestea vor fi extrase de pe viitorul album, Block Party la care artista lucrează din anul 2008.

Missy Elliott

Missy Elliott │ FOTO: www.youtube.com

Anunțul celor două single-uri a fost făcut de colaboratorul permanent și bunul prieten al artistei, Timbaland. Acesta a postat un mesaj pe Twitter în care a precizat că Missy Elliott va lansa single-urile 9th Inning și Triple Threat în septembrie. Evident, acestea sunt produse de Timbaland.

Missy Elliott nu a vorbit prea multe lucruri despre noul material. Până acum nu știm decât că albumul include colaborări cu Katy Perry și J Cole.

Pe de altă parte, cele 2 single-uri au fost interpretate o singură dată de Elliott și Timbaland, în cadrul unui concert susținut în New York, în luna aprilie. Mai jos puteți vedea o înregistrare, realizată de un fan.

Missy Elliott și Timbaland Live

Comentează

Trending