Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Missy Elliott lansează 2 single-uri noi - VIDEO

Se pare că Missy Elliott va dezvălui 2 single-uri noi la începutul lunii septembrie. Acestea vor fi extrase de pe viitor album, Block Party la care artista lucrează din anul 2008.
Missy Elliott

Missy Elliott

Se pare că Missy Elliott va dezvălui 2 single-uri noi la începutul lunii septembrie. Acestea vor fi extrase de pe viitorul album, Block Party la care artista lucrează din anul 2008.

Missy Elliott

Missy Elliott (Foto: www.youtube.com)

Anunțul celor două single-uri a fost făcut de colaboratorul permanent și bunul prieten al artistei, Timbaland. Acesta a postat un mesaj pe Twitter în care a precizat că Missy Elliott va lansa single-urile 9th Inning și Triple Threat în septembrie. Evident, acestea sunt produse de Timbaland.

Missy Elliott nu a vorbit prea multe lucruri despre noul material. Până acum nu știm decât că albumul include colaborări cu Katy Perry și J Cole.

Pe de altă parte, cele 2 single-uri au fost interpretate o singură dată de Elliott și Timbaland, în cadrul unui concert susținut în New York, în luna aprilie. Mai jos puteți vedea o înregistrare, realizată de un fan.

Missy Elliott și Timbaland Live

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 5 albume Madonna - MDNA și 5 tricouri InfoMusic

Am ales cei 5 norocoși care vor asculta cel mai nou album lansat de Madonna, intitulat MDNA, în tricourl personalizat...

Închide