Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

METROCK încinge atmosfera la REZIDENT EX VIP after party

Trupa METROCK va fi prezentă la after party-ul cu Kempes și Rezident EX, unde va susține un recital plin de vigoare. After party-ul va avea loc pe 21 septembrie, după concertul Kempes și Rezident EX.
Metrock

Metrock

Trupa METROCK va fi prezentă la after party-ul cu Kempes și Rezident EX, unde va susține un recital plin de vigoare.

After party-ul va avea loc pe 21 septembrie, după concertul extraordinar pe care Kempes și Rezident EX îl promit la Arenele Romane. Petrecerea ce se va desfășura în Ageless Club din București va oferi fanilor șansa de a lua autografe de la artiști și de a sta de vorbă cu ei.

La after party vor avea acces doar cei care și-au achiziționat bilete VIP la show-ul Kempes și Rezident EX.

Metrock

Metrock

Formaţia METROCK, ce aduce în faţa publicului sonorităţi power metal, a luat fiinţă în anul 1980, iar în anii '90 a fost prezentă pe scena evenimentelor rock majore desfăşurate în ţară. Unele dintre cele mai apreciate apariţii au fost concertele susţinute în deschiderea unor artişti precum: Jethro Tull, Paradise Lost, Uriah Heep sau Jan Gillan Band. În ultimii doi ani trupa a susţinut recitaluri pe scena evenimentelor importante ale momentului: Rock The City (2011), Festivalul Club A (2011) şi OST Fest (2012). Printre piesele cel mai îndrăgite ale trupei se numără: Mother, Stranger, Kill These Hookers şi Untermensche.

Bilete la Kempes și Rezident EX

Acces general – 60 RON

Bilete VIP – 100 RON (întâlnire și fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti)

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Citește mai multe despre MetrockOvidiu Ioncu KempesRezident EX
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf, Vunk, Antonia, Corina și Lala Band la Pro Istoria Fest – Cetatea de Scaun a Sucevei

La sfârșitul acestui weekend festivalul Pro Istoria Fest ajunge la Cetatea de Scaun a Sucevei, unde publicul va fi așteptat...

Închide