Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Marilyn Manson a cântat cu The Doors – VEZI VIDEO

Marilyn Manson a fost acompaniat pe scenă de Ray Manzarek și Robby Krieger de la The Doors și au interpretat împreună legendarele piese People Are Strange, Love Me Two Times și Five to One.
Marilyn Manson and Ray Manzarek (The Doors) Live Los Angeles 2012

Marilyn Manson and Ray Manzarek (The Doors) Live Los Angeles 2012

Marilyn Manson a avut doi invitați speciali în cadrul unui concert susținut în Los Angeles la sfârșitul săptămânii trecute – membrii rămași în viață ai trupei The Doors.

Marilyn Manson and Ray Manzarek (The Doors) Live Los Angeles 2012

Marilyn Manson and Ray Manzarek (The Doors) Live Los Angeles 2012 (Foto: www.newswhip.com)

Cântărețul a fost acompaniat pe scenă de Ray Manzarek și Robby Krieger și au interpretat împreună legendarele piese de la The Doors, People Are Strange, Love Me Two Times și Five to One. Mai jos puteți vedea înregistrarea momentului, realizată de un fan din public.

Marilyn Manson se află în prezent într-un turneu de promovare a albumului Born Villain, lansat anul acesta, în mai. În plus, artistul se axează din ce în ce în ce mai mult și pe actorie. Vom avea ocazia să-l vedem pe  Manson în al 6-lea sezon al serialului Californication care este filmat în prezent.

Live Los Angeles, august 2012: Marilyn Manson cu Ray Manzarek și Robby Krieger (The Doors)

Citește mai multe despre Marilyn MansonThe Doors
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ne jucăm cu Green Day și Angry Birds – VEZI VIDEO

Green Day a dezvăluit promo-ul pentru o nouă versiune de Angry Birds customizată. După cum puteți vedea în video-ul de...

Închide