Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Mariah Carey lansează mâine single-ul Triumphant (Get ‘Em)

Mariah Carey lansează single-ul Triumphant (Get ‘Em), o colaborare cu artiștii Rick Ross și Meek Mill. În curând artista va prezenta publicului videoclipul piesei și multe alte surprize.
Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill

Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill

UPDATE: Mariah Carey a lansat noul său single, Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill, pe care îl puteți asculta mai jos

Mariah Carey și-a tot tachinat fanii cu noul său proiect muzical ceva vreme și, în sfârșit, artista dezvăluie ceva concret. Aceasta va lansa un nou single chiar mâine, 2 august 2012.

Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill

Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill (Foto: www.facebook.com)

Single-ul se intitulează Triumphant (Get ‘Em) și reprezintă o colaborare cu artiștii Rick Ross și Meek Mill. Single-ul a fost realizat de artistă împreună cu Jermaine Dupri și Michael Cox.

„Am compus Triumphant când treceam printr-o perioadă extrem de dificilă și m-a ajutat să depășesc momentul. Când veți asculta piesa, să fiți foarte atenți la versuri și la mesaj”, declară Mariah Carey.

Cântăreața a filmat recent videoclipul pentru Triumphant (Get ‘Em),  potrivit unui mesaj postat de aceasta pe Facebook. De asemenea, Carey a precizat că pregătește multe surprize pentru următoarea perioadă.

Mariah Carey pe platourile de filmare ale clipului Triumphant

Mariah Carey pe platourile de filmare ale clipului Triumphant

Mariah Carey - Triumphant feat Rick Ross & Meek Mill

 

Citește mai multe despre Mariah Carey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billy Talent are clip și album nou - VIDEOCLIP

Primul single extras este Viking Death March, disponibil în format digital începând cu luna iulie. În plus, tot în iulie,...

Închide