Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Mariah Carey lansează mâine single-ul Triumphant (Get ‘Em)

Mariah Carey lansează single-ul Triumphant (Get ‘Em), o colaborare cu artiștii Rick Ross și Meek Mill. În curând artista va prezenta publicului videoclipul piesei și multe alte surprize.
Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill

Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill

UPDATE: Mariah Carey a lansat noul său single, Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill, pe care îl puteți asculta mai jos

Mariah Carey și-a tot tachinat fanii cu noul său proiect muzical ceva vreme și, în sfârșit, artista dezvăluie ceva concret. Aceasta va lansa un nou single chiar mâine, 2 august 2012.

Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill

Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill (Foto: www.facebook.com)

Single-ul se intitulează Triumphant (Get ‘Em) și reprezintă o colaborare cu artiștii Rick Ross și Meek Mill. Single-ul a fost realizat de artistă împreună cu Jermaine Dupri și Michael Cox.

„Am compus Triumphant când treceam printr-o perioadă extrem de dificilă și m-a ajutat să depășesc momentul. Când veți asculta piesa, să fiți foarte atenți la versuri și la mesaj”, declară Mariah Carey.

Cântăreața a filmat recent videoclipul pentru Triumphant (Get ‘Em),  potrivit unui mesaj postat de aceasta pe Facebook. De asemenea, Carey a precizat că pregătește multe surprize pentru următoarea perioadă.

Mariah Carey pe platourile de filmare ale clipului Triumphant

Mariah Carey pe platourile de filmare ale clipului Triumphant

Mariah Carey - Triumphant feat Rick Ross & Meek Mill

 

Citește mai multe despre Mariah Carey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billy Talent are clip și album nou - VIDEOCLIP

Primul single extras este Viking Death March, disponibil în format digital începând cu luna iulie. În plus, tot în iulie,...

Închide