Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

MANOWAR lansează The Lord Of Steel - Retail Edition pe 28 septembrie

Noul album de studio al trupei MANOWAR, “The Lord Of Steel” va intra pe piață pe 28 septembrie. Lansarea retail vine după colaborarea trupei cu revista Metal Hammer din Marea Britanie care a lansat o ediție limitată. Varianta “The Lord Of Steel” ce va fi pusă în vânzare va include un nou mixaj şi va avea masterizare diferită.
Manowar

Manowar

Urmărește-ne pe

Noul album de studio al trupei MANOWAR, “The Lord Of Steel” va intra pe piață pe 28 septembrie. Lansarea retail vine după  colaborarea trupei cu revista Metal Hammer din Marea Britanie care a lansat o ediție limitată.  Varianta “The Lord Of Steel” ce va fi pusă în vânzare va include un nou mixaj şi va avea masterizare diferită. Grafica este realizată de artistul Ken Kelly. Materialul va fi disponibil sub formă de CD, vinyl - ediţie limitată şi album digital.

Manowar - mai 2012

Manowar - mai 2012

Întotdeauna, MANOWAR a îndrăznit să facă lucrurile altfel. Aceste două versiuni trebuie percepute asemeni unui film care se lansează în două variante; o altă soluţie regizorală, ori finaluri deosebite sau poveşti spuse din perspective diferite”, a explicat basistul Joey DeMaio. “Pentru cei care au savurat prima versiune The Lord Of Steel, adică ediţia Metal Hammer, pot să spun că varianta pe care o va lansa Magic Circle Entertainment va fi chiar mai specială şi da, chiar mai brutală”, a continuat DeMaio.

Manowar - The Lord of Steel - coperta album

Descris de presa de specialitate ca “brutal şi de neoprit precum forţa metalului topit” ori „heavy fără cusur”, producția “The Lord Of Steel” îmbină elemente vintage cu soundul simbol, pe care trupa MANOWAR l-a cultivat de-a lungul anilor.

Când trebuie să faci loc pentru sute de alte instrumente, precum orchestra, corul sau armatele ce mărşăluiesc, aşa cum a fost cazul pe Gods Of War, e nevoie să creezi efectiv spaţiu sonic pentru aceste manifestări. Cu cât ai mai puţine instrumente, cu atât fiecare va fi mai puternic, individual. Ca artist, îţi doreşti să oferi publicului tău o experienţă diferită. Albumul acesta nu este muzică de fundal, pe care o auzi în magazine sau în lift. Acesta este un album care te izbeşte cu forţă drept în faţă şi nu face nici un pas înapoi”, a mai spus Joey DeMaio.

Pentru cel de al doisprezecelea album de studio, MANOWAR a păşit în lumea eroilor filmelor de acţiune. Trupa a scris pentru prima oară o piesă special pentru o producţie hollywoodiană - EL GRINGO. Pe album se găseşte şi „Expendable”, melodia inspirată de franciza cinematografică cu Sylvester Stallone, „The Expendables”.

Între timp, MANOWAR a confirmat şi următoarea colaborare cinematografică - filmul „Soldiers”, din distribuţia căruia face parte starul din „The Expendables 2”, Jean-Claude Van Damme.

De la track-ul furios ce dă titlul albumului, la a răsunătoarea „Black List”, de la impresionanta baladă „Righteous Glory”, la omagiul adus lui Ennio Morricone prin „El Gringo” - “The Lord Of Steel” este plin de surprize. “The Lord Of Steel” (Retail Edition) va fi mixat şi masterizat de inginerul de mixaj Ronald Prent şi de către Darcy Proper – inginer masterizare, câştigătoare a două premii Grammy. Cei doi sunt vechi colaboratori ai trupei.

Citește mai multe despre Joey DeMaioManowar
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La mulți ani, Kempes!

Ovidiu Ioncu-Kempes împlinește astăzi 46 de ani. Echipa InfoMusic îi urează La mulți ani!, multă sănătate alături de cei dragi...

Închide