Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Lil Wayne s-a plictisit de rap

Lil Wayne insistă că s-a plictisit de muzică și că vrea să se axeze pe o altă pasiune, skateboarding-ul. Artistul a declarat pentru postul de radio Hot 107.9 că este nerăbdător să pună pauză la cariera solo și să se axeze pe alte proiecte.
Lil Wayne

Lil Wayne exersând pe skateboard

Urmărește-ne pe

Lil Wayne insistă că s-a plictisit de muzică și că vrea să se axeze pe o altă pasiune, skateboarding-ul. Artistul, care va îndeplini 30 de ani în septembrie, a declarat pentru postul de radio Hot 107.9 că este nerăbdător să pună pauză carierei solo și să se axeze pe alte proiecte.

Lil Wayne

Lil Wayne exersând pe skateboard

Dezvăluirea rapper-ului a surprins pe toată lumea, având în vedere că acesta se afla la interviu pentru promovarea noul mixtape Dedication 4, pe care îl lansează luna aceasta.

„Mereu simt că încă nu am făcut nimic, deci caut un nou obiectiv în viața mea. Ajunge să devină cam plictisitoare toată povestea cu rap-ul. Fac rap de când aveam 8 ani și voi avea 30 în septembrie. Cred că și fanii merită o perioadă fara Wayne. Am fost peste tot. Am colaborat cu toată lumea. Așa că între timp voi fi pe skateboard-ul meu”, a mărturisit Lil Wayne.

Cu toate că anunță că vrea o pauză în muzică, în prezent artistul înregistrează un nou album intitulat Devol. Acesta va fi format numai din piese de dragoste și va apărea în următoarele luni. În plus, pe 28 noiembrie va avea loc premiera documentarul Gone Till November, ce prezintă perioada în care Wayne a stat în închisoare.

Citește mai multe despre Lil Wayne
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blur ar putea înregistra un nou album, cu o condiție...

Damon Albarn de la Blur a dezvăluit că trupa se gândește să înregistreze un nou album, doar dacă va fi...

Închide