Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Legile naturii surprinse în noul clip The Joy Formidable, Wolf’s Law - VIDEOCLIP

The Joy Formidable a lansat videoclipul noului single Wolf's Law. Filmat alb-negru, clipul prezintă niște imagini extraordinare, cutremurătoare și emoționante surprinse în diferite colțuri ale lumii.
The Joy Formidable - Wolf's Law Video

Secvență clip The Joy Formidable - Wolf's Law

Trupa de rock alternativ din Țara Galilor, The Joy Formidable lucrează de ceva vreme la un nou album și în sfârșit a lansat un prim single extras de pe acesta. Piesa se intitulează Wolf’s Law și este acompaniat de un videoclip pe care îl puteți vedea mai jos.

The Joy Formidable - Wolf's Law Video

Secvență clip The Joy Formidable - Wolf's Law

Filmat alb-negru, clipul prezintă niște imagini extraordinare, cutremurătoare și emoționante surprinse în diferite colțuri ale lumii. Plante, pești, animale și oameni, toate se supun aceluiași curs dat de natură – naștere, viață, moarte. Este un videoclip ce te determină să te oprești pentru un moment și să îți privești propria viață altfel.

Clip Oficial: The Joy Formidable - Wolf’s Law

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La Târgu Mureș a început Festivalul Peninsula 2012

Astăzi s-a dat oficial startul ediţiei aniversare a Festivalului Peninsula, care a împlinit 10 ani. Evenimentul a fost deschis chiar...

Închide