Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Lana Del Rey este noua imagine a mașinii Jaguar

Lana Del Rey va fi noua imagine a mașinii Jaguar. Potrivit The Sun, artista a semnat un contract de șase cifre pentru a lansa noul model F-Type.
Lana Del Rey este imaginea H&M Suedia

Lana Del Rey este imaginea H&M Suedia

Lana Del Rey va fi noua imagine a mașinii Jaguar. Potrivit The Sun, artista a semnat un contract de șase cifre pentru a lansa noul model F-Type.

Lana Del Rey este imaginea H&M Suedia

Lana Del Rey este imaginea H&M Suedia (Foto: mitchandsuave.com)

Deși colaborarea nu a fost încă anunțată oficial, directorul de branding de la Jaguar, Adrian Hallmark a declarat:

„Alura unui Jaguar este dată în mare parte de amestecul unic de autenticitate și modernitate, două valori care credem că sunt împărtășite și de Lana în realizările sale profesionale.”

Succescul în muzică și look-ul inedit al artistei i-au adus acesteia mai multe contracte de imagine. În afară de Jaguar, în prezent Del Rey apare în campaniile de promovare a brandului H&M în Suedia. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, artista are un aer retro care aduce un plus de frumusețe colecției de haine. Dar nu putem să nu observăm cum și în astfel de fotografii, Lana Del Rey are un aer trist și melancolic.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jennifer Lopez face un film 3D - VEZI VIDEO

După modelul lui Katy Perry, este rândul lui Jennifer Lopez să apară pe marile ecrane „în format” 3D. Filmul documentar...

Închide