Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Lady Gaga, prima zi în România via Bulgaria - VIDEO și FOTO

Vezi cum a decurs sosirea cântăreței Lady Gaga la București. Află unde este cazată și ce incident cu paparazzi s-a petrecut la intrarea în hotel.
Lady Gaga a ajuns în România

Lady Gaga a ajuns în România. Artista a salutat fanii și presa înainte de a se caza la hotel. (foto: Silviu Matei, Mediafax)

UPDATE: Citește recenzia concertului Lady Gaga de la București și urmărește galeria de fotografii.
Lady Gaga a pășit pentru prima dată în România, iar sosirea nu a fost ratată de paparazzi și televiziuni. Încă de la ora 11:00 în fața Hotelului Hilton din București au ajuns mai multe autocare, semn că diva se va caza aici. Deși a încercat să-i zăpăcească pe ziariști, făcând rezervări la 4 hoteluri de lux din Capitală, Gaga nu a putut evita presa.

Lady Gaga a ajuns în România

Lady Gaga a ajuns în România. Artista a salutat fanii și presa înainte de a se caza la hotel. (Foto: Silviu Matei, Mediafax www.mediafax.ro)

Prima ieșire din autocarele misterioase a avut loc în jurul orei 12. Atunci a intrat în hotel make-up artist-ul și totodată buna prietenă a lui Gaga, Tara Savelo. Din cauza asemănării izbitoare cu artista, lumea prezentă a crezut inițial că este diva pop.

Lady Gaga și Tara Savelo

Lady Gaga și Tara Savelo în Australia

Ulterior, a coborât din autocar Lady Starlight, care va cânta în deschiderea concertului de pe 16 august din Piața Constituției. Aceasta a preferat să fie o prezență misterioasă, acoperindu-și fața cu o glugă. Ironia sorții face că și aceasta ar fi putut fi confundată cu Lady Gaga, întrucât cele două seamănă foarte mult.

Lady Starlight și Lady Gaga

Lady Starlight și Lady Gaga la o ședință foto

Cu siguranță obosită după concertul din Sofia, întâmplat cu o seară înainte, dar și după drumul cu autocarul până la București, Lady Gaga a ieșit în fața fanilor abia pe la ora 14:30. Deși toată lumea se aștepta la o apariție foarte extravagantă, cântăreața a abordat un look foarte șic, chiar cuminte din care nu au lipsit celebrele platforme foarte mari. Artista a salutat fanii prezenți și presa, a dat câteva autografe și a intrat în hotel. Aceasta a fost, evident, însoțită de doi bodyguarzi impunători și foarte agili.

Cum paparazzii români sunt mereu în căutare de cancan, unul dintre fotografi, curios să vadă ce ascunde artista sub rochie, a fost sancționat imediat de unul dintre bodyguarzii lui Gaga. Acesta nici nu a stat la discuții și i-a smuls aparatul fotografului. Astfel, am putut nota primul incident de la sosirea divei în România.

Lady Gaga salută fanii din România


Lady Gaga va concerta pe 16 august în Piața Constituției din București, evenimentul începând de la ora 20:30. Artista a venit cu una dintre cele mai mari scene văzute vreodată în România, toate echipamentele necesare punerii în scenă fiind transportate în 42 de tiruri - detalii aici.

Pe de altă parte, există numeroase controverse în ceea ce privește concertul divei. Show-ul din Sofia a fost atent analizat și comentat de presa din România, care l-a catalogat ca un spectacol excentric cu puternice accente pornografice și chiar fetișuri. Exagerările vor putea fi probate pe viu mâine seară. La acest concert nu există restricții privind vârsta spectatorilor.

Lady Gaga Live în Sofia

În privința show-ului din Sofia, fanii bulgari au fost extaziați de prezența artistei și s-au strâns zeci de mii de oameni care au aplaudat pentru bis timp de 7 minute fără întrerupere. Lady Gaga a ajuns în Bulgaria cu avionul și dat autografe fanilor, atât la ieșirea de pe aeroport, cât și în fața hotelului unde a fost cazată.

Lady Gaga salută fanii din Bulgaria

Deși se află în plin turneu european, Lady Gaga mai are timp să filmeze un clip de prezentare a noului său parfum, Fame, primul produs de acest fel cu esență de culoare neagră. De asemenea, artista a anunțat prin intermediul paginii de Twitter că va colabora cu Kendrick Lamar, iar piesa va fi inclusă pe albumul de debut al acestuia, programat pentru data de 2 octombrie.

Promo Lady Gaga - Fame

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un câștigător la loterie își dorește să reunească Guns N' Roses

Adrian are 41 de ani, este proprietarul unui magazin de muzică și, mai ales, un fan înfocat GN'R. El a...

Închide