Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Lady Gaga - fashion icon la București. Vezi reacțiile fanilor români

Pentru București, diva pop a ales o rochie de Moschino, ochelari de soare de la Chanel, pantofi de la Brain Atwood și plic de la Louis Vuitton. Fanii din România sunt extaziați de venirea lui Gaga și abia așteaptă concertul.
Lady Gaga a ajuns în România

Lady Gaga salută fanii și presa din România

UPDATE: Citește recenzia concertului Lady Gaga de la București și urmărește galeria de fotografii.

Lady Gaga a ajuns ieri în România. Deși fanii și presa au așteptat aproximativ 3 ore până ca diva să coboare din autocar și să se cazeze la hotel, apariția acesteia a fost una exemplară.

Gaga este pasionată de modă și afișează mereu vestimentații semnate de designeri celebri. Pe site-ul de socializare Little Monsters, unde discută constant cu fanii săi, artista a postat o poză realizată în fața hotelului Hilton și precizează cu ce este îmbrăcată. Astfel, pentru București, diva pop a ales o rochie de Moschino, ochelari de soare de la Chanel, pantofi de la Brain Atwood și plic de la Louis Vuitton.

Lady Gaga a ajuns în România

Lady Gaga salută fanii și presa din România (Foto: littlemonsters.com)

Odată cu apariția fotografiei pe site, nu au întârziat să vină reacțiile fanilor români, care sunt pur și simplu extaziați de venirea lui Gaga în România. Iată câteva dintre mesajele postate de „monstruleții” de pe plaiurile mioritice.

Lady Gaga va concerta în Piața Constituției pe 16 august, începând cu ora 20:30. Toate detaliile despre program, acces și bilete la spectacol găsiți în - Concert Lady Gaga – PROGRAM și ACCES.

Reactiile fanilor din România la venirea lui Lady Gaga

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day a lansat clipul Oh Love - VIDEOCLIP

Green Day a lansat mult așteptatul clip al piesei Oh Love. Acesta a fost regizat Samuel Baye care a ales...

Închide