Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Lady Gaga anunță titlul viitorului album

Lady Gaga a dezvăluit titlul noului său album – ARTPOP. Într-un post pe Twitter, artistat a prezentat o poză cu numele viitorului disc tatuat pe mână, împreună cu mesajul „new ink new album” (cerneală nouă, album nou)
Lady Gaga - ARTPOP

Lady Gaga - ARTPOP

Lady Gaga a dezvăluit titlul noului său album – ARTPOP. Într-un post pe Twitter, artistat a prezentat o poză cu numele viitorului disc tatuat pe mână, împreună cu mesajul „new ink new album” (cerneală nouă, album nou).

Lady Gaga - ARTPOP

Lady Gaga - ARTPOP

Prin intermediul Facebook-ului, Gaga a rugat pe toată lumea care vorbește despre despre noul său material să-i scrie numele cu litere mari de tipar. Noul album al cântăreței pop este așteptat să apară la începutul lui 2013.

În prezent artista susține turneul mondial Born This Way care include și un concert la București. Lady Gaga va cânta în Piața Constituției pe data de 16 august.

Recent, cântăreața a anunțat că își pregătește debutul în cinematografie. Primul film în care va juca se intitulează Machete Kills și este regizat de Robert Rodriguez.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paula Seling lansează videoclipul melodiei "Chiar pot zbura" din coloana sonoră a filmului Brave - VIDEO

Paula Seling cântă în limba română melodia "Chiar pot zbura / My Spirit Flies", tema muzicală a filmului de animație...

Închide