Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kings Of Leon va lucra la un nou album foarte curând

După tot haosul de anul trecut, se pare că lucrurile în Kings Of Leon încep să se așeze. Basistul grupului, Jared Followill a anunțat că trupa se pregătește să lucreze la un nou album.
Kings Of Leon

Kings Of Leon

După tot haosul de anul trecut, se pare că lucrurile încep să se așeze în Kings Of Leon. Basistul grupului, Jared Followill a anunțat că trupa se pregătește să lucreze la un nou album.

Kings Of Leon

Kings Of Leon

Artistul a fost invitat la emisiunea lui Zane Lowe de pe BBC Radio 1 și a vorbit despre planurile de viitor ale formației.

„Ne întâlnim cu producători în fiecare zi, deci începem să ne antamăm pentru al șaselea album. Nu știu ce pot spune, dar cu siguranță plănuim să începem să înregistrăm în viitorul apropiat”, a declarat Followill.

Confirmarea unui nou material Kings Of Leon vine după ce la începutul anului, bateristul Nathan Followil a mărturisit că au vizitat un studio de înregistrări în Nashville și că își doresc să lucreze la un nou album cât mai repede.

În același timp, Jared Followill este implicat și în alte proiecte muzicale. Împreună cu Nick Brown de la Mona a pus bazele trupei Smoke and Jackal.

„Chiar și implicarea în celălalt proiect mi-a stimulat din nou creativitatea, iar dacă fac ceva complet diferit simt că astfel pot aduce și mai multă creativitate în trupa noastra (Kings Of Leon)”, a mai precizat basistul.

Ultimul material lansat de Kings Of Leon, Come Around Sundown, a apărut în octombrie 2010 și a câștigat Premiul Grammy la categoria Albumul Anului.

Citește mai multe despre Kings of Leon
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3 piese noi Lana Del Rey - AUDIO

Trei piese noi semnate Lana Del Rey au apărut pe internet. Acestea se intitulează Big Bad Wolf, Playing Dangerous și...

Închide