Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Kate Bush a lansat remixul Running Up That Hill (A Deal With God) prezentat la inchiderea Jocurilor Olimpice

Cântăreața Kate Bush a lansat pe 12 august remixul în format digital al melodiei "Running Up That Hill". Acesta a fost pus în vânzare online. Materialul a constituit coloana sonoră a unuia dintre momentele de la închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra.
Kate Bush - Running Up The Hill remix

Kate Bush - Running Up The Hill remix

Cântăreața Kate Bush a lansat pe 12 august remixul în format digital al melodiei "Running Up That Hill". Acesta a fost pus în vânzare online. Materialul a constituit coloana sonoră a unuia dintre momentele de la închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra. Puteți găsi înregistrarea de 5 minute și jumătate pe itunes.apple.com, unde download-ul costă 0,99 lire.

Kate Bush a transmis un scurt mesaj cu acest prilej.

Kate Bush - Running Up The Hill remixBună tuturor,

Sper că v-ați bucurat de remixul Running Up That Hill din această seară la Ceremonia de Inchidere a Olimpiadei. Organizatorii au făcut cu certitudine un show strălucitor.

Kate

Varianta originală “Running Up That Hill” a fost lansată pe albumul Hounds of Love în august 1985. Melodia este scrisă de Kate Bush, la data respectivă intrând în topul muzical din Marea Britanie pe locul 9 și atingând poziția a treia.

VIDEO ORIGINAL: Kate Bush - Running Up That Hill

Cel mai recent album al britanicei este ”50 Words For Snow” din toamna lui 2011, de pe care puteți asculta melodia Wild Man.

Citește mai multe despre Kate Bush
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inchiderea Jocurilor Olimpice: Spice Girls reunite, Brian May și Roger Taylor de la Queen alături de Jessie J

FOTO - Jocurile Olimpice de la Londra s-au incheiat cu o festivitate grandioasă ce a reunit numerosi artiști internaționali precum...

Închide