Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kate Bush a lansat remixul Running Up That Hill (A Deal With God) prezentat la inchiderea Jocurilor Olimpice

Cântăreața Kate Bush a lansat pe 12 august remixul în format digital al melodiei "Running Up That Hill". Acesta a fost pus în vânzare online. Materialul a constituit coloana sonoră a unuia dintre momentele de la închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra.
Kate Bush - Running Up The Hill remix

Kate Bush - Running Up The Hill remix

Cântăreața Kate Bush a lansat pe 12 august remixul în format digital al melodiei "Running Up That Hill". Acesta a fost pus în vânzare online. Materialul a constituit coloana sonoră a unuia dintre momentele de la închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra. Puteți găsi înregistrarea de 5 minute și jumătate pe itunes.apple.com, unde download-ul costă 0,99 lire.

Kate Bush a transmis un scurt mesaj cu acest prilej.

Kate Bush - Running Up The Hill remixBună tuturor,

Sper că v-ați bucurat de remixul Running Up That Hill din această seară la Ceremonia de Inchidere a Olimpiadei. Organizatorii au făcut cu certitudine un show strălucitor.

Kate

Varianta originală “Running Up That Hill” a fost lansată pe albumul Hounds of Love în august 1985. Melodia este scrisă de Kate Bush, la data respectivă intrând în topul muzical din Marea Britanie pe locul 9 și atingând poziția a treia.

VIDEO ORIGINAL: Kate Bush - Running Up That Hill

Cel mai recent album al britanicei este ”50 Words For Snow” din toamna lui 2011, de pe care puteți asculta melodia Wild Man.

Citește mai multe despre Kate Bush
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inchiderea Jocurilor Olimpice: Spice Girls reunite, Brian May și Roger Taylor de la Queen alături de Jessie J

FOTO - Jocurile Olimpice de la Londra s-au incheiat cu o festivitate grandioasă ce a reunit numerosi artiști internaționali precum...

Închide