Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Jennifer Lopez va concerta în România - UPDATE

Jennifer Lopez va concerta anul acesta în premieră la Bucureşti, pe 15 noiembrie.
Jennifer Lopez așteptată în România în septembrie 2012

Jennifer Lopez

Urmărește-ne pe

UPDATE: Jennifer Lopez confirmă concertul de la Bucureşti

UPDATE: Jennifer Lopez va ajunge cu siguranță în această toamnă la București, iar fanii artistei au toate motivele să se lase cuprinși de entuziasm. InfoMusic vă va oferi detaliile oficiale imediat ce organizatorii concertului le vor comunica.

UPDATE: Concertul lui Jennifer Lopez este pus sub semnul întrebării. Bucureștiul nu figurează pe lista locațiilor din turneul artistei, Dance Again. Chiar dacă evenimentul nu a fost niciodată anunțat în mod oficial, sursele din piață îl dădeau ca sigur. Rămâneți pe InfoMusic pentru a afla date certe, imediat ce le vom avea.

Jennifer Lopez va concerta în această toamnă în premieră la Bucureşti. Data vehiculată a concertului este 15 noiembrie 2012, fiind așteptat însă un anunț oficial din partea organizatorilor. Evenimentul va avea loc la Romexpo în cadrul turneului mondial Dance Again, care în prezent poartă artista prin Statele Unite. Fanii români vor avea astfel ocazia să asculte live piese celebre precum Jenny from the block, Papi, Dance again, I'm into you, sau superhit-ul, On the Floor. În prezent niciun organizator local nu s-a asociat oficial cu așteptatul concert.

Jennifer Lopez așteptată în România în septembrie 2012

Jennifer Lopez așteptată în România în septembrie 2012 (Foto: jenniferlopez.com)

Jennifer Lopez şi-a început cariera în muzică la jumătatea anilor 80, însă albumul de debut, On the 6, a apărut în 1999. Acest material a dat single-urile If you had my love şi Waiting for Tonight foarte apreciate de public. În 2001 a lansat albumul J.Lo ce a ajuns pe poziţia 1 în Billboard 200, în aceeaşi săptămână în care The Wedding Planner, filmul său s-a aflat pe prima poziţie în box office, devenind astfel prima persoană care a reuşit ambele performanţe în acelaşi timp. Au urmat apoi albume precum This Is Me... Then (2002), Rebirth (2005), care a ajuns pe poziţia a 2 a în clasamentele din Statele Unite, Como ama una Mujer (2007), primul său album în limba spaniolă, Brave (2007) şi Love? (2001), care a dat unul dintre cele mai de succes piese ale sale On the Floor.

Jennifer Lopez a vândut de-a lungul carierei peste 55 de milioane de copii ale albumelor sale, a făcut parte din juriul concursului American Idol, a jucat în peste 30 de filme artistice şi seriale tv şi este considerată una dintre cele mai bogate artiste din lume conform revistei Forbes.

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Incubus va lua încă o pauză, iar Brandon Boyd va lansa un nou album solo

Brandon Boyd anunță vești proaste pentru fani. Dacă nu ați apucat încă să vedeți Incubus live, șanse sunt să nu...

Închide