Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Jennifer Lopez va concerta în România - UPDATE

Jennifer Lopez va concerta anul acesta în premieră la Bucureşti, pe 15 noiembrie.

Publicat

pe

Jennifer Lopez așteptată în România în septembrie 2012
Jennifer Lopez așteptată în România în septembrie 2012 │ FOTO: jenniferlopez.com

UPDATE: Jennifer Lopez confirmă concertul de la Bucureşti

UPDATE: Jennifer Lopez va ajunge cu siguranță în această toamnă la București, iar fanii artistei au toate motivele să se lase cuprinși de entuziasm. InfoMusic vă va oferi detaliile oficiale imediat ce organizatorii concertului le vor comunica.

UPDATE: Concertul lui Jennifer Lopez este pus sub semnul întrebării. Bucureștiul nu figurează pe lista locațiilor din turneul artistei, Dance Again. Chiar dacă evenimentul nu a fost niciodată anunțat în mod oficial, sursele din piață îl dădeau ca sigur. Rămâneți pe InfoMusic pentru a afla date certe, imediat ce le vom avea.

Jennifer Lopez va concerta în această toamnă în premieră la Bucureşti. Data vehiculată a concertului este 15 noiembrie 2012, fiind așteptat însă un anunț oficial din partea organizatorilor. Evenimentul va avea loc la Romexpo în cadrul turneului mondial Dance Again, care în prezent poartă artista prin Statele Unite. Fanii români vor avea astfel ocazia să asculte live piese celebre precum Jenny from the block, Papi, Dance again, I'm into you, sau superhit-ul, On the Floor. În prezent niciun organizator local nu s-a asociat oficial cu așteptatul concert.

Jennifer Lopez așteptată în România în septembrie 2012

Jennifer Lopez așteptată în România în septembrie 2012 │ FOTO: jenniferlopez.com

Jennifer Lopez şi-a început cariera în muzică la jumătatea anilor 80, însă albumul de debut, On the 6, a apărut în 1999. Acest material a dat single-urile If you had my love şi Waiting for Tonight foarte apreciate de public. În 2001 a lansat albumul J.Lo ce a ajuns pe poziţia 1 în Billboard 200, în aceeaşi săptămână în care The Wedding Planner, filmul său s-a aflat pe prima poziţie în box office, devenind astfel prima persoană care a reuşit ambele performanţe în acelaşi timp. Au urmat apoi albume precum This Is Me... Then (2002), Rebirth (2005), care a ajuns pe poziţia a 2 a în clasamentele din Statele Unite, Como ama una Mujer (2007), primul său album în limba spaniolă, Brave (2007) şi Love? (2001), care a dat unul dintre cele mai de succes piese ale sale On the Floor.

Jennifer Lopez a vândut de-a lungul carierei peste 55 de milioane de copii ale albumelor sale, a făcut parte din juriul concursului American Idol, a jucat în peste 30 de filme artistice şi seriale tv şi este considerată una dintre cele mai bogate artiste din lume conform revistei Forbes.

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Jennifer Lopez 14 Noiembrie Romexpo
Concerte miercuri, 14 noiembrie 2012

ANULAT - Jennifer Lopez

Loc
Romexpo

Muzică și film

Jennifer Lopez se luptă cu inteligența artificială în "Atlas" - TEASER

Jennifer Lopez este protagonista din "Atlas", un film ce va apărea pe Netflix pe 24 mai. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești teaserul video.

Publicat

pe

Jennifer Lopez în "Atlas"
Jennifer Lopez în "Atlas" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Filmul o are în prim plan pe Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), un analist guvernamental cu o profundă neîncredere în inteligența artificială. Este trimisă într-o misiune de a captura un robot renegat cu care împărtășește un trecut misterios. Când planurile dau greșit, ea rămâne blocată în ceea ce pare a fi o lume îndepărtată. Acolo, Altlas învață că singura modalitate de a salva umanitatea de inteligența artificială este să ai încredere în ea.

În teaserul video sunt prezentați roboți care trăiesc alături de oameni, iar unii dintre ei au început să declanșeze violență împotriva umanității. Filmul este regizat de Brad Peyton pe baza unui scenariu scris de Leo Sardarian și Aron Eli Coleite. Distribuția este completată de Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla și Mark Strong.

Jennifer Lopez a produs pelicula prin compania sa, Nuyorican Productions. Ea a colaborat în trecut cu Netflix la thrillerul "The Mother", lansat anul trecut, și la documentarul muzical "Halftime" din 2022. Artista a lansat recent "This Is Me… Now", un scurtmetraj lansat în tandem cu albumul muzical cu același nume.

TEASER "Atlas":

Citește în continuare

Muzică și film

Jennifer Lopez își arată vulnerabilitatea în "This Is Me...Now: A Love Story" - TRAILER

Jennifer Lopez a lansat trailerul filmului "This Is Me… Now: A Love Story", care va veni în tandem cu mult așteptatul său album de studio. Pelicula va fi disponibilă pe Amazon Prime Video. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "This Is Me...Now: A Love Story"
Trailer "This Is Me...Now: A Love Story" │ FOTO: captură YouTube / Jennifer Lopez

"This Is Me...Now: A Love Story" este un scurtmetraj de 65 de minute, regizat de Dave Meyers, câștigător a două Premii Grammy. Proiectul va fi difuzat pe 16 februarie pe Amazon Prime Video, în aceeași zi cu lansarea albumului muzical "This Is Me...Now".

Scenariul scurtmetrajului a fost scris de Jennifer Lopez, Matt Walton, Dave Meyers și Chris Shafer, prezentând călătoria artistei către găsirea iubirii ideale. "This Is Me...Now: A Love Story" este descris ca fiind o odisee muzicală cinematografică, cufundată în povești și mitologie, umor și vindecare.

Povestea filmului este completată de costume fantastice, coregrafii uluitoare și apariții ale unor vedete una și una. Jennifer Lopez poartă spectatorii într-o călătorie interioară, marcată de numeroase provocări, totul pentru a ajunge la finalul fericit de basm.

Trailerul o prezintă pe artista de 54 de ani deschizându-și sufletul și declarându-se o "romantică incurabilă". Ar face orice pentru dragoste. Nici relațiile eșuate, nici prietenii care sugerează că ar fi dependentă de sex nu o pot împiedica din a-și găsi fericirea.

"De câte ori cineva mă întreba ce vreau să fiu când o să fiu mare, răspunsul a fost mereu <<îndrăgostită>>", spune J. Lo în trailer.

Distribuția scurtmetrajului "This Is Me...Now: A Love Story" este completată de Ben Affleck, Fat Joe, Trevor Noah, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jenifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Sadhguru, Tony Bellissimo, Derek Hough, Trevor Jackson, Paul Raci, Bella Gagliano, Brandon Delsid, Ashley Versher, Malcolm Kelner, Alix Angelis, Danielle Larracuente și Matthew Law.

TRAILER "This Is Me...Now: A Love Story"

Citește în continuare

Trending