Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Întors acasă, Kempes lucrează deja la cel de-al doilea album Rezident Ex

Rezident Ex va concerta la ediția din acest an a festivalului Folk You, unde iubitorii rock-ului românesc așteaptă cu nerăbdare revederea solistului Ovidiu Ioncu - Kempes. Membrii trupei sunt la Timișoara unde își fac încălzirea, concertând vineri, 3 august, la invitația Primăriei din orașul de pe Bega. Setlistul concertului va cuprinde melodiile scrise de Tavi Iepan în perioada de început Cargo. Rezident Ex le va cânta și duminică noapte la Folk You 2012.
Rezident EX

Kempes și Rezident EX

Rezident Ex va concerta la ediția din acest an a festivalului Folk You, unde iubitorii rock-ului românesc așteaptă cu nerăbdare revederea solistului Ovidiu Ioncu - Kempes. Membrii trupei sunt la Timișoara unde își fac încălzirea, concertând vineri, 3 august, la invitația Primăriei din orașul de pe Bega. Setlistul concertului va cuprinde melodiile scrise de Tavi Iepan în perioada de început Cargo. Rezident Ex le va cânta și duminică noapte la Folk You 2012:

  • Buletin de știri
  • Fotografia
  • Iarna
  • Oglinda
  • Povestiri din gară
  • Catedrala sufletului
  • Brigadierii
  • Închis, caz de boală
  • Camera viselor

Setlistul va fi completat cu piese scrise Matthias Lange, precum preluarea Metamorphosis de la Metalium. Grupul va merge imediat în Vama Veche, unde vor cânta alături de un invitat special. Clăparul Tibi Gajdo (fost membru Cargo și Metamorf) va urca pe scenă alături de Kempes, Tavi Iepan, Adi Popescu, Matthias Lange, Christian Podratzky și Florin Cvasa. Gadjo a emigrat în 1987 și locuiește în prezent în Budapesta.

Un album la masterizat, altul nou în creație

Cei șase rezidenți profită de fiecare moment în care sunt fizic împreună, lucrând pe de-o parte la finalizarea primului album, dar și la melodii noi. Primul disc va conține 9 piese, majoritatea fiind deja masterizate de chitaristul Adi Popescu. Acesta lucrează ca inginer de sunet la Disney Channel și are la activ colaborări cu studiouri profesioniste din Paris. Trupa intenționează să lanseze albumul până la sfârșitul acestui an sau cel mai târziu, la începutul lui 2013.

Lucrul de la distanță nu împiedică activitatea de creație a celor din Rezident Ex. Comunicarea este simplificată cu ajutorul Internetului, iar munca la cel de-al doilea material discografic decurge fluent. Viitorul disc va implica în creație toți membrii Rezident Ex, trei piese compuse de chitaristul Matthias Lange fiind deja stabilite. Una dintre acestea este Metamorphosis, o preluare de la grupul german Metalium, ce va fi interpretată de Rezident Ex.

Chitaristul Matthias Lange

Chitaristul Matthias Lange

Kempes va pleca din țară la sfârșitul lunii septembrie, după concertul mult așteptat de la Arenele Romane. Solistul va reveni în România la începutul anului viitor sau mai devreme în cazul lansării primului album Rezident Ex.

Ovidiu Ioncu Kempes

Ovidiu Ioncu Kempes

Pe 21 septembrie alături de Rezident Ex va cânta și trupa Desant.  Un bilet normal costă 60 de lei, iar unul VIP – 100 de lei, acesta din urmă beneficiind de o întâlnire și fotografie cu trupa, participare la sesiunea de autografe și afişul evenimentului semnat de artişti.

Ascultă "Catedrala sufletului", cel mai nou single Rezident Ex:

Citește mai multe despre CargoOvidiu Ioncu KempesRezident EX
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
INNA este Crazy Sexy Wild - VIDEOCLIP

INNA a lansat un nou videoclip pentru piesa Crazy Sexy Wild, în care interpretează rolul unei tipe rebele, care ar...

Închide