Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Incubus va lua încă o pauză, iar Brandon Boyd va lansa un nou album solo

Brandon Boyd anunță vești proaste pentru fani. Dacă nu ați apucat încă să vedeți Incubus live, șanse sunt să nu mai apară ocazia de a-i vedea prea curând.

Publicat

pe

Incubus
Incubus

Brandon Boyd anunță vești proaste pentru fani. Dacă nu ați apucat încă să vedeți Incubus live, sunt slabe șanse să o vedeți prea curând. După încheierea turneul Honda Civic în care Incubus va porni alături de Linkin Park și Mutemath, trupa va lua o pauză. În acest timp, însă, există șanse mari să vedem un nou album solo din partea frontman-ului Brandon Boyd.

Incubus

Într-un interviu recent oferit pentru Billboard.com, Boyd a recunoscut că Incubus nu are nici un plan pentru viitor și că cel mai probabil trupa va lua o pauză începând cu această toamnă.

Brandon Boyd (Incubus)„Probabil vom lua încă o pauză. Sper să nu fie la fel de lungă ca cea precendetă, dar ceea ce ne dorim este să ne întoarcem cu cele mai bune intenții de a crea muzică dintr-un sentiment de nevoie și puritate în egală măsură și nu neapărat pentru că așa scrie în program. Sunt conștient că lucrul acesta poate fi frustrant pentru ascultătorii noștri, dar credem că rezultatul va fi că vom face muzică mai bună.”

-- Brandon Boyd  pentru Billboard.com

Și noi sperăm că nu vor trece încă cinci ani până vom asculta un nou material Incubus, așa cum a fost cazul așteptării albumului If Not Now, When?, lansat în 2011. Cu toate că viitorul nu ne va aduce surprize din partea Incubus, solistul Brandon Boyd a recunoscut în același interviu că a început să cocheteaze cu ideea de a face un nou album solo.

Ultimul disc lansat de grup a marcat și încheierea contractului cu Epic Records. Vocalistul a declarat că se simte mult mai liber pe cont propriu, mai ales din moment ce colaborarea cu casa de discuri nu s-a terminat într-o notă tocmai pozitivă. Ultima perioadă a marcat și schimbarea conducerii companiei, motiv pentru care membrii Incubus au fost destul de neglijațiBoyd spune că experiența a fost una benefică, totuși, pentru că i-a învățat să se descurce pe cont propriu și cu toate că rockerii nu resping ideea de a colabora cu o altă casă de discuri în viitor, își vor trage propriile frâie pentru o perioadă.

Comentează

Trending