Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Grimus și AAAK vor deschide concertul RHCP de la București

S-a decis! Trupa Grimus va cânta în deschidere la Red Hot Chili Pepper pe Arena Națională, pe 31 august. În afară de formația românească, scena va fi încălzită de duo-ul britanic AAAK (As Able as Kane), care îi însoțește pe Red Hot Chili Peppers în turneul european I’m With You.
Grimus

Grimus

S-a decis! Trupa Grimus va cânta în deschidere la Red Hot Chili Peppers pe Arena Națională, pe 31 august. În afară de spectacolul formației româneaști, scena va fi încălzită și de duo-ul britanic AAAK (As Able as Kane), care îi însoțește pe Red Hot Chili Peppers într-o serie de concerte din turneul european I’m With You.

AAAK

AAAK (As Able as Kane)

AAAK s-a reunit după o pauză de aproape 20 de ani, iar noul material este la fel de bun ca albumul de debut din 1988, Buildingscape Beat. Muzica grupului a fost atunci descrisă ca fiind „brutală, sexy, îndrăzneață și funky, uneori toate îmbinate perfect”. Duo-ul nu și-a pierdut stilul și sound-ul aparte, motiv pentru care este pe placul delor de la Red Hot Chili Peppers, iar românii vor avea ocazia să-i descopere pe 31 august la București.

AAAK As Able As Kane - Everything's Real

Alături de Zdob și Zdub, E.M.I.L., OCS și Vama, Grimus s-a numărat printre finaliștii competiției organizate de Rock FM. Managementul Red Hot Chili Peppers a ascultat demo-uri cu toate cele 5 formații și a decis ca trupa din deschidere să fie Grimus. Clujenii vor intra pe scena Arenei Naționale după AAAK. Cei de la Grimus au avut o vară extrem de plină, fiind invitați să cânte la Exit Festival din Serbia, la Rock for People în Cehia, la Sziget Festival în Ungaria, la B’Estfest Summer Camp și în deschiderea show-urilor Roxette de la Cluj și Placebo de la București.

Grimus

Grimus va cânta în deschidere la RHCP

“Anul acesta a fost unul extraordinar pentru noi. Ne-am aflat pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri din Europa: EXIT, Rock for People, Sziget și B’ESTFEST Summer Camp. A urmat show-ul din deschiderea trupei Roxette, la noi acasă, la Cluj, dar și cel susținut la concertul Placebo de la București. Însă poate cea mai mare realizare pentru noi de până acum este faptul că am fost aleși să deschidem pentru Red Hot Chili Peppers, o trupă cu care am crescut și datorită căreia ne-am decis să facem muzică. Onoarea pentru noi este cu atât mai mare cu cât am fost aleși chiar de managementul trupei. Așa că suntem pregatiți să oferim bucureștenilor pe 31 august 40 de minute de adrenalină marca Grimus”, au declarat membrii trupei Grimus.

Grimus - In a Glimpse

Red Hot Chili Peppers va concerta pe 31 august pe Arena Națională. Show-ul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album lansat, I’m With You. Bilete pentru tribună și peluză mai pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la prețuri începând de la 155 de lei.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre GrimusRed Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tom Waits apare în The Simpsons - VIDEO

Tom Waits va apărea într-un episod din celebrul serial de desene animate The Simpsons. Artistul va interpreta propria persoană și...

Închide