Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Green Day filmează noul clip, Oh Love – VEZI VIDEO

Green Day se pregătește să lanseze videoclipul primului single oficial extras de pe noul album ¡Uno!. Videoclipul Oh Love va avea premiera pe MTV America miercuri, 15 august. Până atunci vedeți pe InfoMusic o serie de secvențe din timpul filmărilor.
Green Day - Oh Love - Behind The Scenes

Green Day - Oh Love - Behind The Scenes

Urmărește-ne pe

Green Day se pregătește să lanseze videoclipul primului single oficial extras de pe noul album ¡Uno!. Videoclipul Oh Love va avea premiera pe MTV America miercuri, 15 august.

Green Day - Oh Love - Behind The Scenes

Green Day - Oh Love - Behind The Scenes

Recent, formația a postat pe YouTube un colaj de secvențe din timpul filmărilor. Trupa a lucrat de această dată cu regizorul Samuel Bayer și, după cum puteți vedea din video-ul de mai jos, cei de la Green Day vor fi acompaniați în clip de mai multe domnișoare îmbrăcate sumar, cu multe tatuaje și machiaj strident.

Single-ul Oh Love a fost lansat în iulie, iar primul album din deja cunoscuta trilogie Green Day va apărea pe 25 septembrie. În aceeași perioadă trupa va lansa și 2 documentare realizate de Tim Lynch și Tim Wheeler.

Behind The Scenes: Green Day - Oh Love

Citește mai multe despre Green Day
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gotye a realizat un nou single din cover-uri și parodii după el, Somebodies - VIDEOCLIP

O nouă variantă a piesei Somebody That I Used To Know a apărut pe internet. De această dată clipul este...

Închide