Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Green Day a lansat clipul Oh Love - VIDEOCLIP

Green Day a lansat mult așteptatul clip al piesei Oh Love. Acesta a fost regizat Samuel Baye care a ales să ofere videoclipului multă senzualitate, prin numeroase apariții feminine, machiate strident, cu multe tatuaje și îmbrăcate sumar.
Green Day - Oh Love Video

Behind The Scenes: Green Day - Oh Love Video

Green Day a lansat mult așteptatul clip al piesei Oh Love, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost regizat Samuel Baye, care a ales să ofere videoclipului multă senzualitate prin numeroase apariții feminine, machiate strident, cu multe tatuaje și îmbrăcate sumar.

Green Day - Oh Love Video

Behind The Scenes: Green Day - Oh Love Video

Videoclipul este unul de imagine, care pune accentul pe interpretarea formației, mereu inedită și mereu plină de energie. Grupul se află într-o locație plină de graffiti, de boxe, instrumente, și multe alte accesorii care creează atmosfera perfectă pentru un concert Green Day.

Oh Love reprezintă primul extras de pe noul album ¡Uno!, ce va fi lansat pe 25 septembrie. ¡Uno! este primul material din trilogia realizată de formație. Aceasta se întergește cu albumele ¡Dos! și ¡Tres!, ce vor apărea în noiembrie și respectiv, ianuarie 2013.

Clip Oficial: Green Day – Oh Love

Citește mai multe despre Green Day
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motorhead lansează un nou album live - VIDEO PREVIEW

Motorhead se pregătește să lanseze un nou album live, intitulat The World Is Ours – Vol 2: Anyplace Crazy As...

Închide