Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Gotye este prea popular pentru serialul TV True Blood - AUDIO

Producătorii serialului True Blood nu au mai folosit piesa lui Gotye în ultimul episod deoarece aceasta a devenit prea cunoscută și a apărut în serialul Glee. În schimb a fost folosită melodia cu același titlu, lansată de Elliot Smith în 2000.
True Blood

True Blood - HBO TV Series

Serialul True Blood, produs de HBO are un obicei bine stabilit de a numi episoadele după cântece sau versuri. Ultimul episod s-a intitulat Somebody That I Used To Know, iar fanii au crezut că este vorba de binecunoscuta piesă a lui Gotye. Mare le-a fost surprinderea când în cadrul serialului nu s-a auzit piesa lui Gotye, ci melodia lui Elliott Smith cu același nume.

True Blood

True Blood - HBO TV Series (Foto: www.facebook.com)

Gary Calmar (True Blood Music Supervisor) a declarat pentru CBS că nu au mai folosit piesa lui Gotye întrucât era mult prea populară și apăruse deja în serialul de televiziune Glee.

Gotye - Somebody That I Used To Know Video

Gotye

„Când Mark Hudis a scris episodul a avut în minte piesa lui Gotye. În acel moment cântecul era nou și abia începea să crească în popularitate. Până am ajuns să producem episodul respectiv piesa a devenit extrem de cunoscută. Cred că este minunat că melodia a avut așa un succes, dar odată ce a apărut în Glee nu mai poate apărea și în True Blood. Din fericire am avut un plan B. Știam o piesă foarte bună de Elliott Smith care avea același titlu. Am încercat și a ieșit minunat”, a precizat Gary Calmar.

Elliott Smith este un binecunoscut artist de indie folk și indie rock care s-a stins din viață în 2003 la numai 34 de ani. Una dintre cele mai cunoscute piese ale sale este Miss Misery. Aceasta a fost inclusă în coloana sonoră a filmului Good Will Hunting și a fost nominalizată la Oscar în 1998, la categoria Cel Mai Original Cântec. Piesa  Somebody That I Used To Know este inclusă pe albumul Figure 8., lansat în 2000. (audio mai jos)

Smith a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles, California, înjunghiat în piept de două ori. Artistul suferea de depresie și era dependent de droguri și alcool. În urma autopsiei, s-a stabilit că rănile au fost provocate chiar de el. În acea perioadă Smith lucra la un material, From a Basement on the Hill, ce a fost lansat post-mortem.

Elliot Smith – Somebody That I Used To Know

Citește mai multe despre Gotye
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ronan Keating a realizat un clip nou, Fires - VIDEOCLIP

Ronan Keating revine cu un nou videoclip ”incendiar”. Acesta a fost realizat pentru single-ul Fires, ce va fi lansat în...

Închide