Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Godsmack face cover după The Beatles - VIDEOCLIP

Godsmack a lansat un videoclip în care interpretează piesa Come Together a celor de la The Beatles. Regizat de Ian Barrett, clipul prezintă secvențe surprinse chiar în timpul înregistrării materialului Live and Inspired, primul album live al trupei.
Godsmack - Live and Inspired

Godsmack - Live and Inspired

Godsmack a lansat un videoclip în care interpretează piesa Come Together a celor de la The Beatles. Regizat de Ian Barrett, clipul prezintă secvențe surprinse chiar în timpul înregistrării materialului Live and Inspired, primul album live al trupei. (video mai jos)

Godsmack - Live and Inspired

Godsmack - Live and Inspired (Foto: www.facebook.com)

În afară de The Beatles, grupul a mai realizat cover-uri după Metallica, Joe Wlash și Pink Floyd ce se regăsesc pe Live and Inspired. Albumul include 13 înregistrări live luate din concertul pe care Godsmack l-a susținut în urmă cu 2 ani la Fox Theatre din Detroit.

Live and Inspired este felul nostru de a spune: Vă mulțumim tuturor fanilor care au crezut în noi de-alungul timpului și care ne-au ajutat să devenim o trupă minunată de live”, precizează Sully Erna, vocea formației.

Godsmack era așteptată cu nerăbdare anul acesta la București. Trupa trebuia să concerteze la festivalul Rock The City, dar cu 3 zile înainte de show, grupul a anulat toate concertele programate în Europa din cauza problemelor de sănătate ale solistului Sully Erna.

Godsmack – Come Toghether (cover The Beatles)

Citește mai multe despre GodsmackThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariah Carey lansează mâine single-ul Triumphant (Get ‘Em)

Mariah Carey lansează single-ul Triumphant (Get ‘Em), o colaborare cu artiștii Rick Ross și Meek Mill. În curând artista va...

Închide