Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Glamour și putere în noul clip Mariah Carey, Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill - VIDEOCLIP

Mariah Carey a lansat videoclipul noului single Triumphant (Get ‘Em), cântat în colaborare cu Rick Ross și Meek Mill. Artista adoptă un look glamorous și transmite un mesaj încurajator, evidențiat de jocul de box ilustrat în videoclip
Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill Video

Secvență clip Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill

După câțiva ani buni de pauză o revedem pe micul ecran pe Mariah Carey. Artista a lansat videoclipul noului single Triumphant (Get ‘Em), cântat în colaborare cu Rick Ross și Meek Mill, iar mai jos îl puteți vedea.

Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill Video

Secvență clip Mariah Carey - Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill

Mariah Carey adoptă în clip un look foarte glamorous, fiind îmbrăcată numai cu haine aurii care au pietre prețioase sau sunt din materiale lucioase și sidefate. Pielea de culoarea cărămizie și culoarea aurie de păr sunt puse în evidență de o lentilă specială folosită la filmări, care încălzește imaginea.

Piesa este extrem de importantă pentru artistă deoarece a reușit să depășească un moment extrem de dificil din viața sa datorită melodiei. Mesajul cântecului extrem de încurajator este întărit de jocul de box ilustrat în videoclip.

Clip Oficial: Mariah Carey – Triumphant feat. Rick Ross & Meek Mill

Citește mai multe despre Mariah Carey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stone Sour promovează House of Gold and Bones într-un turneu mondial

Se pare că vocalistul Corey Taylor va renunța pentru o perioadă la masca Slipknot și va porni într-un turneu mondial...

Închide