Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Flyleaf oferă fanilor un teaser pentru viitorul videoclip New Horizons - TEASER

Videoclipul primului extras de pe viitorul album Flyleaf va fi lansat pe 4 septembrie. Până atunci, fanii pot fura o privire cu ajutorul unui teaser video.
Flyleaf - New Horizons

Flyleaf - New Horizons

Videoclipul primului extras de pe viitorul album Flyleaf va fi lansat pe 4 septembrie. Cum moda teaser-elor pentru orice a ajuns la cote exorbitante, și Flyleaf a lansat un teaser de 30 de secunde pentru clipul care va avea probabil puțin peste 3 minute. Redundant sau nu, puteți urmări clipul mai jos.

Flyleaf - New Horizons

New Horizons este piesa despre care vorbim și o putem asculta integral. Sound-ul nu este foarte diferit față de ce am auzit de la Flyleaf până acum. Singura excepție poate fi faptul că Lacey Mosley se joacă cu sunetele pe care le poate produce vocea ei mai mult decât înainte.

Despre album nu știm prea multe încă, nici data de lansare și nici numele. Totuși, ne așteptăm să se numească tot New Horizons și putem intui că va apărea în curând.

Flyleaf - New Horizons Video Teaser

Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Parcare pentru spectatorii concertului Red Hot Chili Peppers

Recent a fost inaugurată parcarea stadionului, care va fi disponibilă pentru public începând cu ora 17:00. Parcarea are un număr...

Închide