Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Florence And The Machine ia o pauză

Florence Welch de la Florence And The Machine a dezvăluit că se pregătește să ia o pauză de un an. Artista a declarat pentru publicația Style că vrea să se lase timp de 12 luni muzica deoparte, înainte de a se apuca să lucreze la următorul album.
Florence And The Machine

Florence And The Machine

Florence Welch de la Florence And The Machine a dezvăluit că se pregătește să ia o pauză de un an. Artista a declarat pentru publicația Style că vrea să se lase timp de 12 luni muzica deoparte, înainte de a se apuca să lucreze la următorul album.

Florence And The Machine

Florence And The Machine (Foto: www.facebook.com)

„Am în plan o pauză de un an. Casa de discuri nu a pus presiune pe mine în legătură cu următorul album. Au spus că pot să fac pauză cât timp vreau”, a declarat Welch

Florence And The Machine a lansat ultimul material, Ceremonials, în octombrie anul trecut și de atunci a susținut varii concerte pentru promovarea noilor piese.

Însă, la începutul anului, Florence Welch a avut probleme cu corzile vocale și a fost nevoită să anuleze câteva apariții. Florence And The Machine s-a întors pe scenă în iulie.

„Chiar am simțit că ceva s-a rupt sau a ieșit sau ceva de genul. Orice ar fi fost a fost îngrozitor. Am fost nevoită să mă adaptez rapid deoarece s-a întâmplat în timpul unui concert”, a mărturisit artista.

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul concursului POSADA ROCK 2012 - UPDATE

Organizatorii au stabilit programul de intrare în concurs al trupelor care s-au calificat în finala Posada Rock 2012.

Închide