Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Florence And The Machine ia o pauză

Florence Welch de la Florence And The Machine a dezvăluit că se pregătește să ia o pauză de un an. Artista a declarat pentru publicația Style că vrea să se lase timp de 12 luni muzica deoparte, înainte de a se apuca să lucreze la următorul album.

Publicat

pe

Florence And The Machine
Florence And The Machine │ FOTO: www.facebook.com

Florence Welch de la Florence And The Machine a dezvăluit că se pregătește să ia o pauză de un an. Artista a declarat pentru publicația Style că vrea să se lase timp de 12 luni muzica deoparte, înainte de a se apuca să lucreze la următorul album.

Florence And The Machine

Florence And The Machine │ FOTO: www.facebook.com

„Am în plan o pauză de un an. Casa de discuri nu a pus presiune pe mine în legătură cu următorul album. Au spus că pot să fac pauză cât timp vreau”, a declarat Welch

Florence And The Machine a lansat ultimul material, Ceremonials, în octombrie anul trecut și de atunci a susținut varii concerte pentru promovarea noilor piese.

Însă, la începutul anului, Florence Welch a avut probleme cu corzile vocale și a fost nevoită să anuleze câteva apariții. Florence And The Machine s-a întors pe scenă în iulie.

„Chiar am simțit că ceva s-a rupt sau a ieșit sau ceva de genul. Orice ar fi fost a fost îngrozitor. Am fost nevoită să mă adaptez rapid deoarece s-a întâmplat în timpul unui concert”, a mărturisit artista.

Trending