Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO

Florence And The Machine ia o pauză

Florence Welch de la Florence And The Machine a dezvăluit că se pregătește să ia o pauză de un an. Artista a declarat pentru publicația Style că vrea să se lase timp de 12 luni muzica deoparte, înainte de a se apuca să lucreze la următorul album.
Florence And The Machine

Florence And The Machine

Florence Welch de la Florence And The Machine a dezvăluit că se pregătește să ia o pauză de un an. Artista a declarat pentru publicația Style că vrea să se lase timp de 12 luni muzica deoparte, înainte de a se apuca să lucreze la următorul album.

Florence And The Machine

Florence And The Machine (Foto: www.facebook.com)

„Am în plan o pauză de un an. Casa de discuri nu a pus presiune pe mine în legătură cu următorul album. Au spus că pot să fac pauză cât timp vreau”, a declarat Welch

Florence And The Machine a lansat ultimul material, Ceremonials, în octombrie anul trecut și de atunci a susținut varii concerte pentru promovarea noilor piese.

Însă, la începutul anului, Florence Welch a avut probleme cu corzile vocale și a fost nevoită să anuleze câteva apariții. Florence And The Machine s-a întors pe scenă în iulie.

„Chiar am simțit că ceva s-a rupt sau a ieșit sau ceva de genul. Orice ar fi fost a fost îngrozitor. Am fost nevoită să mă adaptez rapid deoarece s-a întâmplat în timpul unui concert”, a mărturisit artista.

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul concursului POSADA ROCK 2012 - UPDATE

Organizatorii au stabilit programul de intrare în concurs al trupelor care s-au calificat în finala Posada Rock 2012.

Închide