Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Flăcări, lasere și holograme în noul show Metallica – VIDEO

Metallica vine cu nou concept pentru concertele sale. Acesta are la bază o scenă specială, ce include cruci ce se ridică din scenă, flăcări, lasere, holograme și numeroase elemente simbolistice ce amintesc de cele mai importante momente din cariera formației.
Scena Metallica

Secventa video Show Metallica, Live Mexic iulie 2012

Noile concerte Metallica beneficiază de un nou concept ce are la bază o scenă specială. Este pentru prima dată când trupa prezintă în show-urile sale o asemenea scenografie, ce include cruci ce se ridică din scenă, cascadori, flăcări, lasere, holograme și numeroase elemente simbolistice ce amintesc de cele mai importante momente din cariera formației.

Scena Metallica

Secventa video Show Metallica, Live Mexic iulie 2012

Metallica a susținut un astfel concert la sfârșitul săptămânii trecute, în Mexic, iar în video-ul de mai jos puteți vedea o selecție cu cele mai bune momente ale spectacolului. Scena a fost creată în special pentru filmul 3D pe care formația îl va realiza spre sfârșitul lunii august.

Metallica Live: Mexic iulie 2012

Citește mai multe despre Metallica
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE