Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Fiecare bătaie a inimii contează, ne spune OneRepublic în Feel Again - VIDEOCLIP

OneRepublic revine cu un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru single-ul Feel Again, care promovează campania umanitară Every Beat Matters.
OneRepublic - Feel Again Video

Secevență clip OneRepublic - Feel Again

OneRepublic revine cu un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru single-ul Feel Again, primul extras de viitorul album TBA.

OneRepublic - Feel Again Video

Secevență clip OneRepublic - Feel Again

În clip, trupa cântă la o petrecere ce se desfășoară în pădure. Locul este amenajat cu numeroase beculetețe colorate care se aprind pe beat-urile piesei.

Interesant este faptul că single-ul este strâns legat de o campanie umanitară intitulată Every Beat Matters. Solistul grupului, Ryan Tedder a compus piesa fiind inspirat de înregistrări ale bătăilor inimilor unor copiii din sate din Malawi și Guatemala, iar pulsul ce se aude la începutul melodiei este real. În plus, o parte din banii câștigați din vânzarea single-ului vor merge la Save the Children, fundația care a inițiat campania.

Every Beat Matters dorește să ofere minimul de ajutor nou-născuților din întreaga lume pentru a le crește șansele de supraviețuire. Potrivit statisticilor, peste 7 milioane de copii mor înainte de a împlini 5 ani, în special din cauza unor boli precum pneumonia, diareea sau malaria. În mod normal aceste boli pot fi prevenite și tratate, dar sărăcia nu perminte oamenilor să beneficieze de un sistem sanitar de bază.

OneRepublic a decis să se implice în această campanie și astfel a realizat single-ul Feel Again și videoclipul ce au ca scop transmiterea mesajului – Fiecare bătaie a inimii contează.

Clip Oficial: OneRepublic - Feel Again

Citește mai multe despre OneRepublic
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesa nouă Green Day, Stay The Night - VIDEO

Trupa Green Day a interpretat zilele trecute o piesă nouă, în cadrul Festivalului Reading din Marea Britanie. Cântecul se intitulează...

Închide