Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Festivalul Ost Fest 2013 - The Release of the Beasts

Publicat

pe

Organizatorii au anunțat că festivalul Ost Fest 2013 va avea loc în zilele de 7,8 si 9 iunie 2013, iar tematica ediției va fi The Release of the Beasts. Evenimentul va cuprinde tot 2 scene în interiorul Romexpo, iar trupele din program vor fi anunțate în următoarele săptămâni. În 2013 va exista o zonă de campare pe spațiul verde din complexul expozițional, zonă ce va fi dotată cu dușuri, toalete, zone de servit masa, baruri, spații de distracție și spații de servicii.

Abonamentele și voucherele de camping pentru cele trei zile de festival vor fi puse în vânzare începând de pe 17 august. Tichetele se vor găsi în primele două săptămâni doar la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center. Fiecare abonament va beneficia de un discount de 10% și va fi însoțit de un tricou Ost Fest 2012.

Prețurile biletelor la OST Fest 2013:

  • 200 lei Bilet o zi (acces general pentru o zi) – se vor pune în vânzare în momentul anunțării formațiilor
  • 400 lei Abonament ( valabil pentru cele 3 zile de festival cu acces general)
  • 30 lei Voucher camping ( valabil în perioada 6-9 iunie)
  • 420 lei Pachet Abonament + Voucher camping

Până pe 31 august la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, tichetele vor avea preț promoțional:

  • 360 lei Abonament ( valabil pentru cele 3 zile de festival cu acces general)
  • 30 lei Voucher camping ( valabil in perioada 6-9 iunie)
  • 380 lei Pachet Abonament+ Voucher camping

Festivalul Ost Fest este un eveniment organizat de Project Events.

Biletele, abonamentele precum si voucherele pentru camping vor putea fi achizitionate in perioada 17-31 august doar din magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center ( parter), iar incepand cu data de 1 septembrie, vor putea fi achizitionate si din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.RO, MYTICKET.RO sau EVENTIM.RO

Un comentariu

Trending