Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Fanii aleg trupa ce va deschide concertul RHCP

Concertul Red Hot Chili Peppers are nevoie de o trupă românească pentru deschidere. Fanii români au șansa să-și aleagă trupa preferata pentru concertul de pe Arena Națională.
Concurs trupa deschidere RHCP

Concurs trupa deschidere RHCP

Concertul Red Hot Chili Peppers se apropie cu pași repezi. Data de 31 august va marca primul eveniment muzical de pe Arena Națională și concertul americanilor are nevoie de o trupă românească pentru deschidere.

Concurs trupa deschidere RHCP

Rock FM lasă la alegerea fanilor români această decizie. Pe o pagină online dedicată concursului de pe site-ul postului de radio, publicul român poate să spună ce trupă va urca prima pe o scenă amplasată pe Arena Națională. Până pe 19 august se vor strânge voturile ce vor conta 50% pentru clasamentul final. Primele 5 trupe în ordinea numărului de voturi vor fi notate de un juriu de specialitate responsabil pentru restul de 50% din punctaj. Partea interesantă vine la sfârșitul acestor etape, votul decisiv fiind acordat de managementul trupei Red Hot Chilli Peppers.

Lista cuprinde momentan Sarmalele Reci, Celelalte Cuvinte, Vama, Zdob și Zdub, Vița de Vie, Z.O.B., E.M.I.L., OCS, Coma, Grimus, Subcarpați și Cargo, dar oricine își poate înscrie trupa preferată în cazul în care nu se află în listă. Dacă aceasta va fi votată de suficiente persoane, va intra în lista de propuneri. Pentru a nu se trișa, Rock FM solicită numele, numărul de telefon și adresa de e-mail a votantului, evitând astfel voturile duplicat.

În vârful clasamentului se află momentan cei de la E.M.I.L., urmați îndeaproape de Zdob și Zdub și  Vița de Vie. Totuși, este prea devreme să ne gândim la câștigător; acum este momentul să ținem pumnii trupei preferate să concerteze pe prima scenă montată pe Arena Națională.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Penn Badgley (Gossip Girl) face cover după Jeff Buckley – VEZI VIDEO

Starul din serialul de televiziune Gossip Girl, Penn Badgley a interpretat un cover după Jeff Buckley, în cadrul unui eveniment...

Închide