Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Eddie Van Halen a fost operat de urgență

Eddie Van Halen a fost operat de urgență a fost nevoit dă se opereze de urgență, suferind de diverticulită, afecțiune ce apare în zona colonului.

Publicat

pe

Eddie Van Halen
Eddie Van Halen │ FOTO: www.facebook.com

Eddie Van Halen a fost nevoit dă se opereze de urgență, suferind de diverticulită, afecțiune ce apare în zona colonului. Aceasta se caracterizează prin ruperea diverticulilor, structuri sub forma unor saci formați din pliurile mucoasei intestinale. Ruptura are drept consecință infectarea țesuturilor care înconjoară colonul.

Eddie Van Halen

Eddie Van Halen │ FOTO: www.facebook.com

Potrivit site-ului oficial Van Halen, artistul nu mai trebuie să fie supus unor operații suplimentare, iar recuperarea va dura între 4 și 6 luni. Trupa Van Halen urma să susțină în noimbrie un turneu în Japonia, iar acum, acesta va fi reprogramat pentru anul viitor.

Nu este prima dată când Eddie Van Halen se confruntă cu probleme severe de sănătate. În 1999 i-a fost înlocuit șoldul și în 2000 a urmat un tratament pentru cancer la limbă. În final a fost nevoit să se opereze și i-a fost tăiată o treime din limbă. Din fericire, în 2002 rezultatele au arătat că nu mai are nici o urmă de celule canceroase în organism.

Trupa Van Halen a revenit anul acesta cu un nou album, intitulat A Different Kind Of Truth. Lansat în februarie, este primul material pe care apare solistul original al grupului, David Lee Roth.

 

Trending