Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Eddie Van Halen a fost operat de urgență

Eddie Van Halen a fost operat de urgență a fost nevoit dă se opereze de urgență, suferind de diverticulită, afecțiune ce apare în zona colonului.
Eddie Van Halen

Eddie Van Halen

Urmărește-ne pe

Eddie Van Halen a fost nevoit dă se opereze de urgență, suferind de diverticulită, afecțiune ce apare în zona colonului. Aceasta se caracterizează prin ruperea diverticulilor, structuri sub forma unor saci formați din pliurile mucoasei intestinale. Ruptura are drept consecință infectarea țesuturilor care înconjoară colonul.

Eddie Van Halen

Eddie Van Halen (Foto: www.facebook.com)

Potrivit site-ului oficial Van Halen, artistul nu mai trebuie să fie supus unor operații suplimentare, iar recuperarea va dura între 4 și 6 luni. Trupa Van Halen urma să susțină în noimbrie un turneu în Japonia, iar acum, acesta va fi reprogramat pentru anul viitor.

Nu este prima dată când Eddie Van Halen se confruntă cu probleme severe de sănătate. În 1999 i-a fost înlocuit șoldul și în 2000 a urmat un tratament pentru cancer la limbă. În final a fost nevoit să se opereze și i-a fost tăiată o treime din limbă. Din fericire, în 2002 rezultatele au arătat că nu mai are nici o urmă de celule canceroase în organism.

Trupa Van Halen a revenit anul acesta cu un nou album, intitulat A Different Kind Of Truth. Lansat în februarie, este primul material pe care apare solistul original al grupului, David Lee Roth.

 

Citește mai multe despre Eddie Van HalenVan Halen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan hoinărește străzile din Los Angeles în Duquesne Whistle - VIDEOCLIP

Bob Dylan a lansat un nou videoclip pentru single-ul Duquesne Whistle. Regizat de Nash Edgerton, clipul îl surprinde pe artist...

Închide