Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Eddie Van Halen a fost operat de urgență

Eddie Van Halen a fost operat de urgență a fost nevoit dă se opereze de urgență, suferind de diverticulită, afecțiune ce apare în zona colonului.
Eddie Van Halen

Eddie Van Halen

Eddie Van Halen a fost nevoit dă se opereze de urgență, suferind de diverticulită, afecțiune ce apare în zona colonului. Aceasta se caracterizează prin ruperea diverticulilor, structuri sub forma unor saci formați din pliurile mucoasei intestinale. Ruptura are drept consecință infectarea țesuturilor care înconjoară colonul.

Eddie Van Halen

Eddie Van Halen │ FOTO: www.facebook.com

Potrivit site-ului oficial Van Halen, artistul nu mai trebuie să fie supus unor operații suplimentare, iar recuperarea va dura între 4 și 6 luni. Trupa Van Halen urma să susțină în noimbrie un turneu în Japonia, iar acum, acesta va fi reprogramat pentru anul viitor.

Nu este prima dată când Eddie Van Halen se confruntă cu probleme severe de sănătate. În 1999 i-a fost înlocuit șoldul și în 2000 a urmat un tratament pentru cancer la limbă. În final a fost nevoit să se opereze și i-a fost tăiată o treime din limbă. Din fericire, în 2002 rezultatele au arătat că nu mai are nici o urmă de celule canceroase în organism.

Trupa Van Halen a revenit anul acesta cu un nou album, intitulat A Different Kind Of Truth. Lansat în februarie, este primul material pe care apare solistul original al grupului, David Lee Roth.

 

Citește mai multe despre Eddie Van HalenVan Halen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan hoinărește străzile din Los Angeles în Duquesne Whistle - VIDEOCLIP

Bob Dylan a lansat un nou videoclip pentru single-ul Duquesne Whistle. Regizat de Nash Edgerton, clipul îl surprinde pe artist...

Închide