Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Eddie Van Halen a fost operat de urgență

Eddie Van Halen a fost operat de urgență a fost nevoit dă se opereze de urgență, suferind de diverticulită, afecțiune ce apare în zona colonului.
Eddie Van Halen

Eddie Van Halen

Eddie Van Halen a fost nevoit dă se opereze de urgență, suferind de diverticulită, afecțiune ce apare în zona colonului. Aceasta se caracterizează prin ruperea diverticulilor, structuri sub forma unor saci formați din pliurile mucoasei intestinale. Ruptura are drept consecință infectarea țesuturilor care înconjoară colonul.

Eddie Van Halen

Eddie Van Halen (Foto: www.facebook.com)

Potrivit site-ului oficial Van Halen, artistul nu mai trebuie să fie supus unor operații suplimentare, iar recuperarea va dura între 4 și 6 luni. Trupa Van Halen urma să susțină în noimbrie un turneu în Japonia, iar acum, acesta va fi reprogramat pentru anul viitor.

Nu este prima dată când Eddie Van Halen se confruntă cu probleme severe de sănătate. În 1999 i-a fost înlocuit șoldul și în 2000 a urmat un tratament pentru cancer la limbă. În final a fost nevoit să se opereze și i-a fost tăiată o treime din limbă. Din fericire, în 2002 rezultatele au arătat că nu mai are nici o urmă de celule canceroase în organism.

Trupa Van Halen a revenit anul acesta cu un nou album, intitulat A Different Kind Of Truth. Lansat în februarie, este primul material pe care apare solistul original al grupului, David Lee Roth.

 

Citește mai multe despre Eddie Van HalenVan Halen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan hoinărește străzile din Los Angeles în Duquesne Whistle - VIDEOCLIP

Bob Dylan a lansat un nou videoclip pentru single-ul Duquesne Whistle. Regizat de Nash Edgerton, clipul îl surprinde pe artist...

Închide