Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Drake dezvăluie duet-ul cu Aaliyah, Enough Said - AUDIO

Drake a dezvăluit un duet post-mortem cu Aaliyah, intitulat Enough Said. Piesa este produsă de Noah 40 Shebib și include o înregistrare cu vocea artistei de R&B care s-a stins din viață în 2001, într-un tragic accident de avion.

Publicat

pe

Aaliyah
Aaliyah │ FOTO: www.facebook.com

Drake a dezvăluit un duet post-mortem cu Aaliyah, intitulat Enough Said. Piesa este produsă de Noah 40 Shebib și include o înregistrare cu vocea artistei de R&B care s-a stins din viață în 2001, într-un tragic accident de avion.

Aaliyah

Aaliyah │ FOTO: www.facebook.com

Recent, Drake a declarat că ar vrea să lucreze cu materiale înregistrate de Aaliyah și nelansate. Artistul a fost imediat criticat de producătorul Timbaland care a susținut că el și Missy Elliott ar trebui să fie implicați în orice are legătură cu piese ale artistei, nelansate până acum.

„Știu că vor să lanseze niște piese cu Aaliyah, dar dacă Drake face asta ar trebui să o facă în colaborare cu mine și Missy Elliott. Nu știu ce se întâmplă. După mine, corect ar fi să fie lansat un album post-mortem Aaliyah pe care să apară el și Missy. Nu mi se pare normal ca o piesă cu Aaliyah să apară pe discul lui Drake”,  a declarat Timbaland pentru postul de radio Power 105.1 FM.

Aaliyah rămâne una dintre cele mai reprezentative artiste de R&B, deși nu s-a bucurat de lumina reflectoarelor de pe scenă prea mult timp. Aceasta a lansat în 1994 albumul de debut Age Ain’t Nothing But A Number, produs de R Kelly. În 1996 a urmat al 2-lea disc, One In A Million. Cel de-al 3-lea material a fost lansat, din nefericire, post-mortem în 2001 și s-a vândut în peste 13 milioane de copii. Au mai rămas multe înregistrări ale artistei ce nu au fost făcute publice, iar o parte din ele vor fi produse și prezentate de Drake.

Aaliyah - Enough Said feat. Drake

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

The Weeknd colaborează cu Aaliyah postum, pe piesa "Poison"

La 20 de ani de la moartea lui Aaliyah, artista îşi împrumută vocea unui nou single The Weeknd, "Poison". Acest track apare pe un nou album postum al tinerei care a dispărut prea devreme şi care avea un uriaş potenţial în muzica R&B.

Publicat

pe

Coperta single Aaliyah The Weeknd Poison
Coperta single Aaliyah The Weeknd Poison │ FOTO: The Weeknd

Colaborarea a sosit pe 17 decembrie 2021 prin Blackground Records 2.0 şi Empire, prefaţând un nou album postum cu vocea lăsată de Aaliyah. The Weeknd făcuse deja sampling din piesa "Rock the Boat" a artistei de pe albumul său din 2001 pentru piesa "What You Need" de pe albumului "Trilogy" din 2011. Ulterior avea să fie scoasă acea bucată din varianta finală de album. Totuşi în mixtape-ul "House of Balloons" lansat în martie 2021 vocea artistei revenise în melodie.

Fosta casă de discuri a artitstei, Blackground Records, fondată de către unchiul său, Barry Hankerson a anunţat planuri de a lansa întregul catalog de muzică al tinerei pe platformele de streaming printr-un parteneriat cu casa de discuri independentă EMPIRE. Vă reamintesc că Aaliyah şi-a pierdut viaţa atunci când s-a prăbuşit avionul care o transporta pe 25 august 2001. Avea doar 22 de ani. După moartea sa, a câştigat două premii postume la American Music Awards 2002 şi a vândut milioane de discuri. Criticii de muzică au afirmat că a redefinit R&B-ul şi ar fi putut fi următoarea Whitney Houston.

În septembrie 2021 familia artistei a lansat pe reţelele de streaming albumul auto intitulat "Aaliyah", cu hituri ca "Try Again", "Rock the Boat" şi "We Need a Resolution". Pe parcursul anilor opera sa a fascinat pe multă lume, iar în 2021 Drake a finalizat piesa lăsată neterminată de Aaliyah "Enough Said". Drake are şi un tatuaj cu cântăreaţa R&B, pe care o consideră o uriaşă influenţă în viaţa sa. În 2014 un track vocal al său apărea şi pe piesa lui Chris Brown "Don't Think They Know".

Între timp The Weeknd a lansat şi o nouă piesă alături de FKA Twigs, sub numele de "Tears In the Club". Finalul de 2021 a fost o perioadă în care Abel a lucrat cu multe nume mari: cu Post Malone pe "One Right Now", cu Swedish House Mafia pe "Moth to a Flame", dar şi cu Rosalia pe "La Fama". Acum aşteptăm şi viitorul album al artistului, intitulat "Take My Breath", care îi duce discografia la 5 titluri.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending