Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Dr. Dre este cea mai bine plătită vedetă din industria muzicală

Dr. Dre este cea mai bine plătită vedetă din industria muzicală, relatează revista de specialitate Forbes, care a realizat un nou clasament al celor mai bine bogate celebrități.
Dr. Dre

Dr. Dre

Dr. Dre este cea mai bine plătită vedetă din industria muzicală, relatează revista de specialitate Forbes, care a realizat un nou clasament al celor mai bogate celebrități.

Dr. Dre

Dr. Dre (Foto: www.rap-up.com)

Potrivit publicației, Dr Dre deține o avere de 110 milioane de dolari, depășindu-l pe mogulul pop Simon Cowell care are 90 de milioane de dolari. Printre celebritățile din top se numără și Elton John care deține 80 de milioane de dolari. Nici Britney Spears nu are o situație rea, averea artistei ridicându-se la 58 de milioane de dolari.

Pe de altă parte, majoritatea banilor din averea sa actuală nu provin din muzică, ci din alte afaceri. Rapper-ul chiar a declarat de curând că vrea să ia o pauză în muzică. Astfel, nu se știe dacă acesta va finaliza vreodată albumul Detox, ale cărui înregistrări au început în 2001. Până în prezent doar 2 single-uri noi au fost dezvăluite: Kush în noiembrie 2010 și I Need A Doctor, colaborarea cu Eminem și Skylar Grey. Cea de-a 2-a piesă a fost lansată în februarie anul trecut, iar mai jos puteți vedea videoclipul acesteia.

Se pare că Dr. Dre vrea să intre serios în industria TV. Nu demult a semnat un contract cu rețeaua de televiziune FX pentru care va produce un serial despre lumea criminală din Los Angeles. Rapper-ul va lucra cu scenaristul Sidney Quashie, cu Daniel Schnider de la compania de producție Crucial TV și cu producătorul Brad Bertner.

Dr. Dre feat. Eminem & Skylar Grey - I Need A Doctor

Citește mai multe despre Dr. Dre
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fiecare bătaie a inimii contează, ne spune OneRepublic în Feel Again - VIDEOCLIP

OneRepublic revine cu un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru single-ul Feel...

Închide