Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Don't Look Back In Anger interpretată live de The Killers - VIDEO

Urmăriți interpretarea live a celor de la The Killers a celebrei piese Don't Look Back In Anger, compusa de Oasis.
Brandon Flowers - The Killers - live

Brandon Flowers - The Killers - live

Urmărește-ne pe

Pe 18 august, se făcea că americanii de la The Killers erau headlineri la V Festival în Anglia. Vocalistul Brandon Flowers și-a luat chitara electrică, a pășit în fața scenei aproape de public și a început un dialog simplu cu spectatorii, cu clasicul Cum vă simțiți? Apoi, a făcut un anunț interesant.

We’re going to celebrate one of the U.K.’s finest for a moment, here.

Brandon Flowers, The Killers

Cu toate că primele acorduri puteau fi confundate ușor cu începutul piesei Imagine a lui John Lennon, care se poate incadra fără doar și poate în categoria UK's finest, spectatorii au început să cânte chiar în același timp cu Brandon primul vers din Don't Look Back In Anger a celor de la Oasis, compusă de Noel Gallagher.

Brandon Flowers - The Killers - live

Brandon Flowers - The Killers - live (Foto: www.fanpop.com)

Chiar dacă solistul a interpretat doar o singură strofă a piesei și o singură dată refrenul, momentul a fost gustat din plin de public. Puteți urmări mai jos o filmare a unui spectator. Cu toate că imaginile captate, cel mai probabil cu un iPhone, nu sunt de cea mai bună calitate, video-ul surprinde destul de bine momentul și atmosfera creată de interpretarea piesei.

The Killers - Don't Look Back In Anger (cover Oasis)

Citește mai multe despre Noel GallagherOasisThe Killers
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundgarden prezintă preview-ul unei piese noi și titlul viitorului album - VIDEO

Noul album Soundgarden se intitulează King Animal, iar preview-ul de 36 de secunde urcat pe YouTube reprezintă un fragment din...

Închide