Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Descoperă lumea lui Spike în noul clip, Lumea mea feat. Guess Who – VIDEOCLIP

Noul videoclip semnat Spike nici nu a fost lansat bine că se bucură de succes și este apreciat pentru originalitate. Clipul, regizat chiar de artist, a fost realizat pentru piesa Lumea mea, o colaborare cu Guess Who
Spike - Lumea mea feat. Guess Who Video

Secvență clip Spike - Lumea mea feat. Guess Who

Noul videoclip semnat Spike nici nu a fost lansat bine că se bucură de succes și este apreciat pentru originalitate. Clipul, regizat chiar de artist, a fost realizat pentru piesa Lumea mea, o colaborare cu Guess Who. (video mai jos)

Spike - Lumea mea feat. Guess Who Video

Secvență clip Spike - Lumea mea feat. Guess Who

Videoclipul animat îl prezintă pe rapper cum se plimbă prin lumea sa, iar în funcție de versuri cadrul din jurul său se schimbă și apar elemente simbolistice ce întregesc mesajul piesei. Pentru realizarea clipului Spike a lucrat cu cei de la MusicExpertCompany și OkapiSound.

"Totul a inceput acum o lună jumate. Aveam o grămadă de idei, dar parcă nici una nu se potrivea. Până la urmă am început să testăm tot felul de nebunii și am ajuns la ce se vede, iar acum că stau să mă gândesc, nu cred că există altă variantă. Singura problemă cu care n-am confruntat era că puteam să punem orice ne trece prin cap. A fost greu să luăm o decizie. Clipul e plin de tot felul de faze unele mai evidente altele mai subtile. Iar pentru cine are ceva de comentat, răspunsul e pe tricoul meu!", a declarat Spike.

Clip Oficial: Spike - Lumea mea feat. Guess Who

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Atmosferă de carnaval în noul clip Nicki Minaj, Pound The Alarm - VIDEOCLIP

Nicki Minaj a lansat un nou videoclip, pentru piesa Pound The Alarm. Artista a filmat în țara sa natală Republica...

Închide