Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Descoperă lumea lui Spike în noul clip, Lumea mea feat. Guess Who – VIDEOCLIP

Noul videoclip semnat Spike nici nu a fost lansat bine că se bucură de succes și este apreciat pentru originalitate. Clipul, regizat chiar de artist, a fost realizat pentru piesa Lumea mea, o colaborare cu Guess Who

Publicat

pe

Spike - Lumea mea feat. Guess Who Video
Spike - Lumea mea feat. Guess Who Video

Noul videoclip semnat Spike nici nu a fost lansat bine că se bucură de succes și este apreciat pentru originalitate. Clipul, regizat chiar de artist, a fost realizat pentru piesa Lumea mea, o colaborare cu Guess Who. (video mai jos)

Spike - Lumea mea feat. Guess Who Video

Secvență clip Spike - Lumea mea feat. Guess Who

Videoclipul animat îl prezintă pe rapper cum se plimbă prin lumea sa, iar în funcție de versuri cadrul din jurul său se schimbă și apar elemente simbolistice ce întregesc mesajul piesei. Pentru realizarea clipului Spike a lucrat cu cei de la MusicExpertCompany și OkapiSound.

"Totul a inceput acum o lună jumate. Aveam o grămadă de idei, dar parcă nici una nu se potrivea. Până la urmă am început să testăm tot felul de nebunii și am ajuns la ce se vede, iar acum că stau să mă gândesc, nu cred că există altă variantă. Singura problemă cu care n-am confruntat era că puteam să punem orice ne trece prin cap. A fost greu să luăm o decizie. Clipul e plin de tot felul de faze unele mai evidente altele mai subtile. Iar pentru cine are ceva de comentat, răspunsul e pe tricoul meu!", a declarat Spike.

Clip Oficial: Spike - Lumea mea feat. Guess Who

Comentează

Trending