Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Delia pentru InfoMusic: Preselecții X Factor, pregătiri de nuntă și lucrul la un single nou

Deși este extrem de ocupată cu preselecțiile pentru X factor și pregătirile de nuntă, Delia pune muzica pe primul loc. După Wuella Wuella, artista pregătește un single nou pentru sezonul toamnă - iarnă.
Delia

Delia

Delia are parte de o perioadă extrem de interesantă și solicitantă în același timp. Artista se numără printre jurații de la X Factor și colindă țara pentru a-i descoperi pe cei mai talentați români. Experiența unui astfel de show televizat este extraordinară pentru Delia, care ne-a declarat că este încântată că-și poate pune în practică aptitudinile.

Delia

Delia

„Ce se întâmplă la X factor e fascinant! Mă bucur că am ocazia să imi pun în practică aptitudinile. Cred că am suficientă experiență în domeniul muzical, studii și tărie de caracter pentru a juriza acest concurs și a descoperi adevăratele talente ale Romaniei.”

Și se pare că Delia a întâlnit până acum numeroase talente, fiecare oraș având candidați care au uimit juriul.

„Nu aș putea clasa pe primul loc un oraș anume. De fiecare dată am rămas surprinsă de candidații ce au ajuns pe scenă în fața mea și a colegilor mei :)”

Mai are timp pentru muzică? Evident, după ce vara și-a încântat fanii cu single-ul Wuella Wuella, Delia  ne-a dezvăluit că pregătește un single nou pentru sezonul toamnă-iarnă.

„Muzica o să rămână mereu pe primul loc. Întotdeauna pregătesc cu grijă următorul pas, în consecință da... pregătim un nou single. Asta deși Wuella Wuella are un feedback foarte bun în online și a strâns peste 1 milion de vizualizări în doar 3 săptămâni.”

Iar dacă viața profesională nu era destul de plină, și în viața privată Delia are parte de un eveniment solicitant, ce aduce trăiri noi în sufletul artistei. Aceasta trece prin febra pregătirilor de nuntă, având în vedere că nu mai este mult până pe 16 septembrie când va avea loc marele eveniment.

„Cel mai mult îmi plac emoțiile prin care trec, reprezintă ceva nou pentru mine și le savurez pe deplin.”

Delia Matache face parte din juriul emisiunii-concurs X Factor - Sezonul 2 alături de Dan Bittman și Cheloo.

Delia Matache face parte din juriul emisiunii-concurs X Factor - Sezonul 2 alături de Dan Bittman și Cheloo. (Foto: www.facebook.com)

Citește mai multe despre Delia Matache
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pro Istoria Fest la Sarmizegetusa cu Loredana și Sistem

Pro Istoria Fest continuă. După succesul de la Cetatea Enisala și Cetatea Râșnov festivalul poposește în Sarmizegetusa, fosta capitală a...

Închide