Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Deftones va lansa al 7-lea album de studio în noiembrie

Deftones au anunțat că noul lor album Koi No Yokan va fi lansat pe 13 noiembrie. Trupa și-a petrecut o mare parte a verii în turneu alături de System of a Down și vor porni la drum din nou la sfârșitul lunii septembrie pentru a-și promova noul disc.
Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)

Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)

Deftones a anunțat că noul lor album Koi No Yokan va fi lansat pe 13 noiembrie. Trupa și-a petrecut o mare parte din această vară în turneu alături de System of a Down și va porni la drum din nou la sfârșitul lunii septembrie pentru a-și promova noul disc. Alături de Deftones vor concerta Scars on Broadway drept invitați speciali.

Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)

Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)

Koi No Yokan a fost înregistrat în Los Angeles cu ajutorul producătorului Nick Raskulinecz, cu care Deftones a colaborat și pentru Diamond Eyes în 2010. Raskulinecz este cunscut și pentru colaborările cu  Foo Fighters, Rush, Evanescence, și Alice in Chains.

Pentru a vă scuti de o căutare pe Google, vă spunem că Ko No Yokan se traduce aproximativ din japoneză în dragoste la prima vedere. Termenul se referă la senzația pe care o are un individ atunci când cunoaște pe cineva și pur și simplu intuește că se va îndrăgosti. Ko no yokan sintetizează cumva faptul că dragostea dintre cei doi este iminentă și inevitabilă.

Frontman-ul Chin Moreno a declarat la începutul verii că noul album va îngloba toate punctele forte ale trupei.

Este evident că suntem o trupă agresivă - nu cea mai agresivă, dar avem multe atacuri. Totuși, există și o frumusețe luxuriantă prezentă în tot ce facem și asta este partea mea preferată din formație. Pentru mine, la asta se rezumă tot ce face Deftones.

Chino Moreno, pentru Entertainment Weekly

Dinamica pieselor de la tonuri suave la sound-uri agresive este reprezentativă pentru Deftones și sperăm să vedem mai mult din această frumusețe despre care vorbeste Moreno și pe Koi No Yokan.

Citește mai multe despre Deftones
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Richie Sambora lansează un nou album solo, Aftermath of the Lowdown

Noul album solo al lui Richie Sambora poartă numele Aftermath of the Lowdown și va fi lansat în format digital...

Închide