Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

De ziua lui Christofer Johnsson, Therion salută fanii români - VIDEO

Pe 10 august, chitaristul Christofer Johnsson și-a sărbătorit ziua de naștere, prilej cu care a înregistrat și un mesaj video pentru români alături de colegii săi.
Therion 2010

Therion

Therion revine la București în această toamnă și va concerta la Arenele Romane pe 19 octombrie. Pe 10 august, însă, chitaristul Christofer Johnsson și-a sărbătorit ziua de naștere, prilej cu care a înregistrat și un mesaj video pentru români alături de colegii săi. Puteți urmări videoclipul mai jos.

Therion 2010

Therion

Suedezii de la Therion vor sărbători în curând împlinirea a 25 de ani de la nașterea formației prin lansarea unui nou material discografic. Albumul, ce va marca trecerea unui sfert de secol de carieră, va fi lansat în luna septembrie.

Mai sunt numai două săptămâni și jumătate în care puteți cumpăra bilete la concertul Therion din 19 octombrie la prețul redus de 85 de lei. Începând cu 31 august, acestea vor putea fi achiziționate cu 95 de lei, iar în ziua concertului cu 110 lei.

Therion salută fanii români

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Therion
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pro Istoria Fest reînvie tradițiile argeșene la Cetatea Poienari - Cetatea lui Vlad Țepeș

Și în acest sfârșit de săptămână avem parte de Pro Istoria Fest, un festival ce vrea să îmbine armonios trecutul...

Închide