Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Cum a fost creată coperta No Doubt, Push And Shove. Prima apariție live a trupei – VEZI VIDEO

No Doubt a dezvăluit coperta viitorului album, Push And Shove. Aceasta a fost creată de artistul El Mac, un celebru pictor muralist. Formația a postat un clip ce prezintă secvențe de la întâlnirea cu El Mac și din timpul unei ședințe foto realizată de pictor pentru a avea surse de inspirație.
No Doubt - Push And Shove

No Doubt - Push And Shove

No Doubt a dezvăluit coperta viitorului album, Push And Shove. Aceasta a fost creată de artistul El Mac, un celebru pictor muralist. În video-ul de mai jos, formația ne prezintă secvențe de la întâlnirea cu El Mac și din timpul unei ședințe foto realizată de pictor pentru a avea surse de inspirație.

No Doubt - Push And Shove

No Doubt - Push And Shove

Un nou album No Doubt este așteptat de fanii de 11 ani, astfel că Push And Shove se bucură de foarte multă atenție. Videoclipul primul extras de pe disc, Settle Down are deja peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, luna trecută trupa a susținut și prima apariție live de la reuniune. No Doubt a interpretat Settle Down la Premiile Teen Choice luna trecută. Prezența scenică a fost uimitoare, plină de energie, iar vestimentația grupului a pus accentul pe influențele tribale ale single-ului, după cum puteți vedea în înregistrarea de mai jos.

Push And Shove va fi lansat pe 25 septembrie și marchează una dintre cele mai așteptate reveniri muzicale ale acestui an.

No Doubt: Coperta Push And Shove, de El Mac

Live Teen Choice Awwards 2012: No Doubt - Settle Down

Citește mai multe despre No Doubt
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Levine (Maroon 5): Toți criticii muzicali sunt idioți

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 apare pe coperta ultimului număr Inked Magazine. Artistul face niște afirmații dure la dresa...

Închide