Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Cum a fost creată coperta No Doubt, Push And Shove. Prima apariție live a trupei – VEZI VIDEO

No Doubt a dezvăluit coperta viitorului album, Push And Shove. Aceasta a fost creată de artistul El Mac, un celebru pictor muralist. Formația a postat un clip ce prezintă secvențe de la întâlnirea cu El Mac și din timpul unei ședințe foto realizată de pictor pentru a avea surse de inspirație.
No Doubt - Push And Shove

No Doubt - Push And Shove

Urmărește-ne pe

No Doubt a dezvăluit coperta viitorului album, Push And Shove. Aceasta a fost creată de artistul El Mac, un celebru pictor muralist. În video-ul de mai jos, formația ne prezintă secvențe de la întâlnirea cu El Mac și din timpul unei ședințe foto realizată de pictor pentru a avea surse de inspirație.

No Doubt - Push And Shove

No Doubt - Push And Shove

Un nou album No Doubt este așteptat de fanii de 11 ani, astfel că Push And Shove se bucură de foarte multă atenție. Videoclipul primul extras de pe disc, Settle Down are deja peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, luna trecută trupa a susținut și prima apariție live de la reuniune. No Doubt a interpretat Settle Down la Premiile Teen Choice luna trecută. Prezența scenică a fost uimitoare, plină de energie, iar vestimentația grupului a pus accentul pe influențele tribale ale single-ului, după cum puteți vedea în înregistrarea de mai jos.

Push And Shove va fi lansat pe 25 septembrie și marchează una dintre cele mai așteptate reveniri muzicale ale acestui an.

No Doubt: Coperta Push And Shove, de El Mac

Live Teen Choice Awwards 2012: No Doubt - Settle Down

Citește mai multe despre No Doubt
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Levine (Maroon 5): Toți criticii muzicali sunt idioți

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 apare pe coperta ultimului număr Inked Magazine. Artistul face niște afirmații dure la dresa...

Închide