Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concertul Lady Gaga a intrat în linie dreaptă - ultimele 200 de bilete la Tribună

Amatorii de locuri la tribună și fascinați de Lady Gaga ar face bine să se grăbească mai ceva ca Usain Bolt. Au mai rămas mai puțin de 200 de bilete la tribună pentru concertul de pe 16 august din Piața Constituției. Ca urmare a schimbării locației, categoriile de bilete vândute pentru Arena Națională au fost renumerotate corespunzător.
Lady Gaga

Lady Gaga

Concert Lady Gaga

Amatorii de locuri la tribună și fascinați de Lady Gaga ar face bine să se grăbească mai ceva ca Usain Bolt. Au mai rămas mai puțin de 200 de bilete la tribună pentru concertul de pe 16 august din Piața Constituției. Ca urmare a schimbării locației, categoriile de bilete vândute pentru Arena Națională au fost renumerotate corespunzător. Pentru tribune au mai rămas doar 200 de tichete.

Cei care vor să vadă concertul din picioare au la dispoziție în continuare bilete la Gazon începand de la 90 de lei. Mecanismul de renumerotare a locurilor și schema pot fi accesate aici. Fiecare bilet vândut anterior relocării va fi identificat în sistem. Organizatorii susțin că dispunerea e mult mai aproape de scenă, iar vizibilitate mai bună.

Susținut de Volksbank și Ciuc Premium, evenimentul este organizat de Emagic, biletele găsindu-se la vânzare pe MyTicket.ro. Nu uitați nici de concursul nostru cu invitații duble la concertul Lady Gaga.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lady Gaga
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Oprah este surprinsă de Rihanna – VEZI VIDEO

Oprah s-a dus în insula Barbados pentru a realiza un interviu inedit cu Rihanna. Moderatoarea a fost surprinsă de artista...

Închide