Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concert Memorial Elvis – 35 de ani de la dispariția lui Elvis Presley

Pe 16 august 2012 se împlinesc 35 de ani de când s-a stins din viață Elvis Presley, iar acest eveniment va fi comemorat și în România, printr-un spectacol special organizat în Parcul Național.
Elvis Presley

Elvis Presley

Pe 16 august 2012 se împlinesc 35 de ani de când s-a stins din viață Elvis Presley, iar acest eveniment va fi comemorat și în România, printr-un spectacol special organizat în Parcul Național. Ajuns la cea de-a 8-a ediție, evenimentul este organizat de formația The Theachers Orchestra, care va și interpreta cover-urile după Elvis Presley, alături de invitați speciali precum Daniel Iordăchioaie și Cristian Roman.

Elvis Presley

Elvis Presley (Foto: www.facebook.com)

Concertul se intitulează Memorial Elvis și va avea loc vineri, 17 august 2012 în amfiteatrul Centrului Cultural Mihai Eminescu din Parcul Național, începând cu ora 19:30. Repertoriul grupului va include unele dintre cele mai mai cunoscute piese ca Suspisious Minds, Are You Lonsom Tonight, All Shook Up, That’s All Right, dar și cântece mai puțin cunoscute de publicul larg cum ar fi For Good Times și I’ve Lost You.

De asemenea, spectacolul va avea proiecții și multe alte surprize pentru fanii și admiratorii regelui rock’n’roll-ului, Elvis Presley.

Biletele pot fi achiziționate online de pe CristianRoman.ro, MemorialElvis.ro sau la casele de bilete ale Amfiteatrului Mihai Eminescu. Prețul unui bilet standard este de 20 de lei, iar biletul VIP costă 30 de lei.

Elvis Presley - Jailhouse Rock Live

Citește mai multe despre Elvis Presley
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga - fashion icon la București. Vezi reacțiile fanilor români

Pentru București, diva pop a ales o rochie de Moschino, ochelari de soare de la Chanel, pantofi de la Brain...

Închide