Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Concert Memorial Elvis – 35 de ani de la dispariția lui Elvis Presley

Pe 16 august 2012 se împlinesc 35 de ani de când s-a stins din viață Elvis Presley, iar acest eveniment va fi comemorat și în România, printr-un spectacol special organizat în Parcul Național.
Elvis Presley

Elvis Presley

Pe 16 august 2012 se împlinesc 35 de ani de când s-a stins din viață Elvis Presley, iar acest eveniment va fi comemorat și în România, printr-un spectacol special organizat în Parcul Național. Ajuns la cea de-a 8-a ediție, evenimentul este organizat de formația The Theachers Orchestra, care va și interpreta cover-urile după Elvis Presley, alături de invitați speciali precum Daniel Iordăchioaie și Cristian Roman.

Elvis Presley

Elvis Presley (Foto: www.facebook.com)

Concertul se intitulează Memorial Elvis și va avea loc vineri, 17 august 2012 în amfiteatrul Centrului Cultural Mihai Eminescu din Parcul Național, începând cu ora 19:30. Repertoriul grupului va include unele dintre cele mai mai cunoscute piese ca Suspisious Minds, Are You Lonsom Tonight, All Shook Up, That’s All Right, dar și cântece mai puțin cunoscute de publicul larg cum ar fi For Good Times și I’ve Lost You.

De asemenea, spectacolul va avea proiecții și multe alte surprize pentru fanii și admiratorii regelui rock’n’roll-ului, Elvis Presley.

Biletele pot fi achiziționate online de pe CristianRoman.ro, MemorialElvis.ro sau la casele de bilete ale Amfiteatrului Mihai Eminescu. Prețul unui bilet standard este de 20 de lei, iar biletul VIP costă 30 de lei.

Elvis Presley - Jailhouse Rock Live

Citește mai multe despre Elvis Presley
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga - fashion icon la București. Vezi reacțiile fanilor români

Pentru București, diva pop a ales o rochie de Moschino, ochelari de soare de la Chanel, pantofi de la Brain...

Închide