Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Concert Loredana la Sala Palatului

În data de 25 noiembrie, începând cu ora 20m diva muzicii românești va surprinde încă o dată publicul cu un spectacol deosebit în pragul lansării celui mai recent material discografic al său.
Concert Loredana la Sala Palatului, 25 noiembrie

Loredana Groza va susține un concert în miez de toamnă, la Sala Palatului din București. În data de 25 noiembrie, începând cu ora 20:00, diva muzicii românești va surprinde încă o dată publicul cu un spectacol deosebit în pragul lansării celui mai recent material discografic al său.

Pe data de 25 noiembrie, Sala Palatului va fi Zagga! Va fi un show în care voi da totul, cu multă atitudine, cu energie și cu piese din toate perioadele care mi-au marcat cariera. Concertul va puncta lansarea unui nou album, vor fi mulți invitați și momente surpriză, piese noi, dar și cunoscutele melodii mai vechi. Vom trece împreună prin dance, pop, rock, muzică de petrecere și țigăneasca, folclor, hip-hop și multe altele într-un spectacol 100% Loredana.

-- Loredana Groza

Concert Loredana la Sala Palatului, 25 noiembrie

Duminică, 25 noiembrie, de la ora 20:00, la Sala Palatului din București, nici un fan al cântăreței nu trebuie să lipsească.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Loredana Groza
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Infected Rain, Monarchy, Akral Necrosis și Todo vor concerta la Posada Rock 2012

Formațiilor care deja și-au confirmat prezența în line-up-ul Posada Rock 2012 li se alătură două trupe românești și două din...

Închide