Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Concert Lady Gaga - PROGRAM și ACCES

Detalii despre program și harta de acces la concertul Lady Gaga din 16 august, Piața Constituției, București. Vezi cu ce nu ai voie să intri la spectacol și la ce categorii mai sunt disponibile bilete.
Lady Gaga la Bucuresti

Concert Lady Gaga - 19 august 2012, Piața Constituției, București

UPDATE: Prognoza meteo este favorabilă primului concert Lady Gaga în România. Nu sunt șanse de ploaie, iar temperaturile se vor înscrie în intervalul 22-25 de grade Celsius. Urmărește ce a făcut artista în prima zi a vizitei sale în România.

Mai este puțin până la concertul Lady Gaga din Piața Constituției, București. Diva vine cu un show excepțional ce va fi prezentat pe cea mai mare scenă din lume utilizată la acest moment de un artist international.

Accesul publicului se va face începând cu ora 17:00, pe la cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre bulevardul Regina Maria, după cum puteți vedea și pe harta de mai jos.

Lady Gaga - Schiță acces

Lady Gaga - Schiță acces

Primul artist din deschidere este Lady Starlight, care va cânta de la 18:30 timp de oră. Aceasta va fi urmată pe scenă de trupa The Darkness. Aproximativ de la 20:30, Lady Gaga va începe show-ul ce promite a fi unul dintre cele mai grandioase spectacole pe care le-a văzut Bucureștiul în acest an. Întreaga scenă este construită sub forma unui castel gotic cu foarte multe turnuri și capcane medieval.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusive cele de parfum de peste 100 ml și deodorant), bidoane de plastic, cutii de băutură, artificii, bannere susținute de bête, spray-uri, scaune, arme, băuturi, mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie nu va fi permis accesul cu umbrele, astfel că spectatorilor le este recomandat să-și aducă pelerine de ploaie.

Biletul achizționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în locație, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.

Pentru a eficientiza accesul la barurile din zona de concert toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.

În ceea ce privește accesul în Monster Pit, cei mai entuziasmați fani ai artistei sunt așteptați la intrarea dinspre Regina Maria (Calea 13 Septembrie) începând cu ora 8:00. Norocoșii care se vor afla cel mai aproape de Lady Gaga, în celebrul Monster Pit, vor fi aleși exclusiv de către reprezentanții artistei. Mai multe detalii privind criteriile de selecție sunt disponibile pe pagina oficială Lady Gaga.

Posesorii de bilete la tribună și peluză, care au primit voucher de relocare pe e-mail de la reprezentanții MyTicket sau l-au generat online, pe www.myticket.ro/ladygaga, sunt rugați să vină cu biletul original și voucherul printat direct la cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre bulevardul Regina Maria. Cei cărora nu li s-a atribuit în mod automat un nou loc, corespunzător celui achiziționat deja pe Arena Națională sau cei care nu au posibilitatea de a-și printa voucherul înainte, pot afla noile locuri de la birourile de relocare disponibile la ambele intrări, începând cu ora 10 dimineața, în ziua concertului. Biletele fără loc (Gazon A, B sau C) nu necesită relocare.

Mai sunt disponibile bilete în categoriile Gazon B și C, ce pot fi procurate din rețeaua magazinelor Diverta, prețurile începând de la 90 de lei. În ziua concertului biletele vor putea fi procurate (în limita disponibilității) de la casele de bilete amenajate la cele două intrări, începând de la prețul 110 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day filmează noul clip, Oh Love – VEZI VIDEO

Green Day se pregătește să lanseze videoclipul primului single oficial extras de pe noul album ¡Uno!. Videoclipul Oh Love va...

Închide