Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019

Concert aniversar 15 ani OCS în Vama Veche. Trupa anunță single nou

Trupa Omul cu Șobolani a împlinit luna acesta 15 ani de activitate muzicală și se pregătește să sărbătorească la mare. Formația va concerta pe 25 august în Vama Veche, pe plaja Molotov.
OCS a împlinit 15 ani

OCS a împlinit 15 ani

Urmărește-ne pe

Trupa Omul cu Șobolani a împlinit luna acesta 15 ani de activitate muzicală și se pregătește să sărbătorească la mare. Formația va concerta pe 25 august în Vama Veche, pe plaja Molotov. Show-ul va începe de la ora 23:00, iar intrarea este liberă.

OCS a împlinit 15 ani

OCS a împlinit 15 ani

 “Aniversăm la mare, pentru că acolo ne-am născut, în luna august. Mai exact în anul 1997, la Constanța. Între timp am scos 7 albume, un DVD și 26 de videoclipuri”, declară Dan Amariei, liderul trupei.

În plus, odată cu prima lună din toamnă vom asculta noul single OCS, intitulat Băieții în alb. Pe 28 septembrie grupul va susține un concert în Centrul Vechi din București, iar până la sfârșitul lui noiembrie va pleca în turneu prin țară.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIP after party cu KEMPES și REZIDENT EX în Ageless Club

Cei care și-au luat bilelete VIP la concertul Kempes și Rezident EX vor avea parte de o experiență unică. Aceștia...

Închide