Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Clip nou Norah Jones, Miriam – VIDEOCLIP

Suspans și crimă de la Norah Jones în noul său videoclip pentru piesa Miriam. Acțiunea se petrece pe un lac, unde artista se află într-o barcă și cântă despre Miriam, care potrivit versurilor, a făcut ceva foarte greșit și trebuie să plătească.
Norah Jones - Miriam Video

Secvență clip Norah Jones - Miriam

Norah Jones aduce suspans și crimă în noul său videoclip pentru piesa Miriam. Acțiunea se petrece pe un lac, unde artista se află într-o barcă și cântă despre Miriam care, potrivit versurilor, a făcut ceva foarte greșit și trebuie să plătească. La un moment dat, camera strânge cadrul pe una dintre vâsle și observăm că este pătată de sânge.

Norah Jones - Miriam Video

Secvență clip Norah Jones - Miriam

Finalul clipului spulberă orice nelămurire. Imaginea coboară spre fundul lacului unde descoperim o tânără legată, de care este prinsă și o greutate. Se pare că Miriam a plătit pentru greșelile sale.

Piesa apare pe noul album al artistei, Little Broken Hearts, lansat în luna mai. Acesta a fost produs de Brian „Danger Mouse” Burton, care s-a implicat și în compoziția melodiilor. Materialul a fost primit foarte bine de critici și de public, iar până în prezent s-a vândut în peste 800.000 de exemplare.

Clip Oficial: Norah Jones - Miriam

Citește mai multe despre Norah Jones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește recitalul integral VAMA de la URSUS Evolution Brașov - VIDEO

Urmărește pe InfoMusic.ro concertul integral VAMA de pe 28 iulie 2012, din Piața Sfatului din Brașov. Trupa a fost headlinerul...

Închide