Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Clip nou Gotye, Save Me - VIDEOCLIP

Gotye prezintă un nou videoclip, animat 100% pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa Save Me, inclusă pe albumul Making Mirrors, lansat în decembrie anul trecut.
Gotye - Save Me Video

Secvență clip Gotye - Save Me

Gotye prezintă un nou videoclip, animat 100% pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa Save Me care este inclusă pe albumul Making Mirrors, lansat în decembrie anul trecut.

Gotye - Save Me Video

Secvență clip Gotye - Save Me

Animația din clip, realizată de Peter Lowey și studioul Piepants Animation, este perfectă pentru a pune în imagini versurile cântecului și mesajul acestuia – iubirea ne poate salva viața. Gotye a mai dezvăluit pe Facebook că în următoarea perioadă va lansa mai multe videoclipuri, dintre care unul este realizat în totalitate de el.

Cu ceva vreme în urmă, Gotye a mărturisit că în timpul înregistrării albumului Making Mirrors a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Artistul s-a luptat cu depresia, iar de multe ori nici nu credea că va finaliza materialul. Toate aceste trăiri au fost transpuse în special în piesa Save Me. Dar pe cât a fost de grea realizarea materialului, pe atât a fost de mare succesul acestuia.

Clip Oficial: Gotye - Save Me

Citește mai multe despre Gotye
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mumford & Sons a lansat o piesă nouă, I Will Wait – AUDIO

Mumford & Sons a lansat o nouă piesă, intitulată I Will Wait, pe care o puteți asculta pe InfoMusic. Cântecul...

Închide