Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Clip nou Gotye, Save Me - VIDEOCLIP

Gotye prezintă un nou videoclip, animat 100% pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa Save Me, inclusă pe albumul Making Mirrors, lansat în decembrie anul trecut.

Publicat

pe

Gotye - Save Me Video
Gotye - Save Me Video

Gotye prezintă un nou videoclip, animat 100% pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa Save Me care este inclusă pe albumul Making Mirrors, lansat în decembrie anul trecut.

Gotye - Save Me Video

Secvență clip Gotye - Save Me

Animația din clip, realizată de Peter Lowey și studioul Piepants Animation, este perfectă pentru a pune în imagini versurile cântecului și mesajul acestuia – iubirea ne poate salva viața. Gotye a mai dezvăluit pe Facebook că în următoarea perioadă va lansa mai multe videoclipuri, dintre care unul este realizat în totalitate de el.

Cu ceva vreme în urmă, Gotye a mărturisit că în timpul înregistrării albumului Making Mirrors a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Artistul s-a luptat cu depresia, iar de multe ori nici nu credea că va finaliza materialul. Toate aceste trăiri au fost transpuse în special în piesa Save Me. Dar pe cât a fost de grea realizarea materialului, pe atât a fost de mare succesul acestuia.

Clip Oficial: Gotye - Save Me

Trending