Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Clip nou de la Grupul de Rezistență, N-ai cu cine - VIDEOCLIP

Grupul de Rezistență a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa N-ai cu cine, cel de-al 3-lea extras de pe albumul Trilogia N-ai-ului, lansat în această vară.
GDR - N-ai cu cine Video

Grupul de Rezistență a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru single-ul N-ai cu cine, cel de-al 3-lea extras de pe albumul Trilogia N-ai-ului, lansat în această vară.

GDR - N-ai cu cine Video

Secvență clip Grupul de Rezistență - N-ai cu cine

„Clipul păstrează nota trilogiei, material ce satirizează caracterul refractar al românului, plus indisponibilitatea lui pentru acțiuni constructive. N-ai cu cine sublinează indiferența ce domină întreaga societate românească”, declară membrii formației.

Grupul de Rezistență s-a format în 2009 și este un produs hip-hop autohton și inedit ce introduce pentru prima dată colaborarea a 2 DJ într-un astfel de grup. GDR înseamnă K-Gula, pe care fanii îl știu din L.I.R.I.C., R.A.C.L.A. și multe alte proiecte, Stoe Toxxic și Nai’gh’ba de la Da Hood Justice, Brugner care a fost membru Delikt și a produs emisiunea Urban Groove, DJ Dox și DJ Undoo care au avut un rol important în mișcarea hip-hop din România și au fost implicați în toate proiectele importante.

Clip Oficial: Grupul de Rezistență - N-ai cu cine

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andrea Bocelli va concerta pentru prima dată în România, pe 10 mai 2013 în Piața Constituției

Andrea Bocelli va concerta pentru prima dată în România în Piața Constituției pe 10 mai 2013. Spectacolul artistului este așteptat...

Închide