Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Clip nou de la Grupul de Rezistență, N-ai cu cine - VIDEOCLIP

Grupul de Rezistență a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa N-ai cu cine, cel de-al 3-lea extras de pe albumul Trilogia N-ai-ului, lansat în această vară.
GDR - N-ai cu cine Video

Urmărește-ne pe

Grupul de Rezistență a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru single-ul N-ai cu cine, cel de-al 3-lea extras de pe albumul Trilogia N-ai-ului, lansat în această vară.

GDR - N-ai cu cine Video

Secvență clip Grupul de Rezistență - N-ai cu cine

„Clipul păstrează nota trilogiei, material ce satirizează caracterul refractar al românului, plus indisponibilitatea lui pentru acțiuni constructive. N-ai cu cine sublinează indiferența ce domină întreaga societate românească”, declară membrii formației.

Grupul de Rezistență s-a format în 2009 și este un produs hip-hop autohton și inedit ce introduce pentru prima dată colaborarea a 2 DJ într-un astfel de grup. GDR înseamnă K-Gula, pe care fanii îl știu din L.I.R.I.C., R.A.C.L.A. și multe alte proiecte, Stoe Toxxic și Nai’gh’ba de la Da Hood Justice, Brugner care a fost membru Delikt și a produs emisiunea Urban Groove, DJ Dox și DJ Undoo care au avut un rol important în mișcarea hip-hop din România și au fost implicați în toate proiectele importante.

Clip Oficial: Grupul de Rezistență - N-ai cu cine

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andrea Bocelli va concerta pentru prima dată în România, pe 10 mai 2013 în Piața Constituției

Andrea Bocelli va concerta pentru prima dată în România în Piața Constituției pe 10 mai 2013. Spectacolul artistului este așteptat...

Închide