Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Clip nou de la Grupul de Rezistență, N-ai cu cine - VIDEOCLIP

Grupul de Rezistență a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa N-ai cu cine, cel de-al 3-lea extras de pe albumul Trilogia N-ai-ului, lansat în această vară.

Publicat

pe

GDR - N-ai cu cine Video
GDR - N-ai cu cine Video

Grupul de Rezistență a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru single-ul N-ai cu cine, cel de-al 3-lea extras de pe albumul Trilogia N-ai-ului, lansat în această vară.

GDR - N-ai cu cine Video

Secvență clip Grupul de Rezistență - N-ai cu cine

„Clipul păstrează nota trilogiei, material ce satirizează caracterul refractar al românului, plus indisponibilitatea lui pentru acțiuni constructive. N-ai cu cine sublinează indiferența ce domină întreaga societate românească”, declară membrii formației.

Grupul de Rezistență s-a format în 2009 și este un produs hip-hop autohton și inedit ce introduce pentru prima dată colaborarea a 2 DJ într-un astfel de grup. GDR înseamnă K-Gula, pe care fanii îl știu din L.I.R.I.C., R.A.C.L.A. și multe alte proiecte, Stoe Toxxic și Nai’gh’ba de la Da Hood Justice, Brugner care a fost membru Delikt și a produs emisiunea Urban Groove, DJ Dox și DJ Undoo care au avut un rol important în mișcarea hip-hop din România și au fost implicați în toate proiectele importante.

Clip Oficial: Grupul de Rezistență - N-ai cu cine

Trending