Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Clip nou Amy Macdonald, Pride - VIDEOCLIP

Amy Macdonald a lansat un nou videoclip, filmat în Glasgow. Acesta a fost realizat pentru Pride, al doilea extras de pe noul album al artistei.
Amy Mcdonald - Pride Video

Secvență clip Amy Mcdonald - Pride

Amy Macdonald a lansat un nou videoclip, filmat în Glasgow. Acesta a fost realizat pentru Pride, al doilea extras de pe noul album al artistei. (Vezi video mai jos) Single-ul este produs de Pete Wilkinson și va fi disponibil în format digital începând cu data de 13 august.

Amy Mcdonald - Pride Video

Secvență clip Amy Mcdonald - Pride

Intitulat Life in a Beautiful Light, al 3-lea disc înregistrat de cântăreața scoțiană a apărut în luna iunie. Macdonald a început să lucreze la album după ce a încheiat turneul A Curious Thing și a declarat că procesul de compoziție a fost unul foarte natural.

Clip Oficial: Amy Macdonald - Pride

Primul single extras de pe noul album este Slow It Down și a fost lansat în aprilie.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Drake dezvăluie duet-ul cu Aaliyah, Enough Said - AUDIO

Drake a dezvăluit un duet post-mortem cu Aaliyah, intitulat Enough Said. Piesa este produsă de Noah 40 Shebib și include...

Închide