Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Changing Skins lansează albumul de debut

Changing Skins se pregătește să dezvăluie albumul de debut. Acesta poartă numele formației și va fi lansat în cadrul unui concert în The Silver Church (Calea Plevnei nr.61) din București pe data de 13 octombrie.

Publicat

pe

Changing Skins / Changing Skins
Changing Skins / Changing Skins

Changing Skins se pregătește să dezvăluie albumul de debut. Acesta poartă numele formației și va fi lansat în cadrul unui concert în The Silver Church (Calea Plevnei nr.61) din București pe data de 13 octombrie.

Changing Skins

Changing Skins │ FOTO: www.facebook.com

Materialul va fi disponibil în varianta CD-digipack ce va include, în afară de cele 10 piese, 2 videoclipuri ale formației. Albumul va fi distribuit de casa de discuri A&A Records.

Changing Skins este o trupă nouă în peisajul muzical românesc ce a prins foarte repede la public datorită sound-ului ce îmbină stilul alternativ cu cel electro. Cei 4 membrii Changing Skins, Horațiu Ghibu (voce), Ștefan Mustață (chitară), Raluca Păscaru (tobe) și Adi Cotoară (bas) au declarat pentru InfoMusic că și-au propus ca sound-ul trupei să fie unul modern, autentic în industria românească și competitiv cu cele din afară. O mare influență asupra sound-ului o are Ștefan deoarece se ocupă și de producția materialelor. Într-un video interviu pentru InfoMusic pe care îl vom dezvălui curând, chitaristul de la Changing Skins ne-a mărturisit ce îi influențează.

„Nu știu dacă se simt sau nu... sunt trei trupe: Depeche Mode, Placebo și Nick Cave. Dar toți ascultăm absolut tot ce ne trece prin mână, de la dubstep, la My Chemical Romance. Bănuiesc că se simt influențe din toate aceste lucruri. Involuntar, ceea ce asculți se simte și în muzica pe care o compui.”

Sound-ul modern al grupului a fost sesizat și de publicația The Guardian, Changing Skins fiind inclusă într-un top din luna august al celor mai bune piese descoperite din întreaga lume. De asemenea, DJ Hefe – membru al trupei Coma, fondator Bring The Noise (organizare evenimente), moderator și realizator al emisiunii Alternative Nation de pe MTV – este încântat de sound-ul formației.

„Changing Skins este una din cele mai promițătoare trupe românești pe care le-am descoperit în ultima vreme și abia aștept să le ascult albumul de debut. Sincer, atunci când am văzut primul lor videoclip (dacă nu l-aș fi cunoscut pe Horațiu) aș fi zis că trupa nu e din România...”, a declarat DJ Hefe.

Changing Skins / Changing Skins

Changing Skins / Changing Skins album

Tracklist

  1. Ain't Worth It
  2. Baby
  3. Use ME
  4. Lady Hoax
  5. Deeper And Deeper
  6. The Friday Night Anthem
  7. Fragile
  8. Perfect Foes
  9. Hot Core
  10. The Road
  11. Ain't Worth It (videoclip)
  12. Deeper And Deeper (videoclip)

 

Trending