Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Ce va ascunde mega-backstage-ul lui Lady Gaga din Piața Constituției

Află ce va ascunde mega-backstage-ul lui Lady Gaga din Piața Constituției. Artista și membrii staff-ului ei vor beneficia de peste 50 de cabine, săli și birouri în cel mai mare backstage realizat în ultimii ani pentru un artist ce a concertat la București.
Lady Gaga (sursa foto fashionavecpassion.ro)

Concert Lady GagaOrganizatorii concertului de pe 16 august din Piata Constituției încep să dea din casă detalii despre viitoarea scenă pe care va urca controversata Lady Gaga. Echipa de producție va începe în zilele următoare lucrul la o construcție colosală din toate punctele de vedere. Ca și scena, partea de backstage va depăși dimensiunile uzuale. Artista și membrii staff-ului ei vor beneficia de peste 50 de cabine,  săli și birouri în cel mai mare backstage realizat în ultimii ani pentru un artist ce a concertat la București. Cea mai mare suprafață este alocată garderobei, ce va fi păzită 24 de ore din 24 de trei agenți de pază (nefumători, potrivit cererii artistei). Lady Gaga își va etala costumele și accesoriile într-un cort de aproximativ 200 mp.

Ce va avea Lady Gaga în backstage

În backstage-ul lui Lady Gaga vor fi amenajate o bucătărie specială pentru bucătarul personal al cântăreței, o sală de mese, un studio de repetiții, o cabină pentru machiaj și coafură, precum și un „vanity room”, unde artista va putea fi răsfățată cu masaj și tratamente de relaxare înainte și după concert. Spațiul amenajat în spatele scenei va acoperi aproximativ 1200 mp, devenind unul dintre cele mai ample backstage-uri amenajate vreodată pentru un concert în București.

Pentru concertul Lady Gaga sunt pe drum 55 de tiruri cu echipament și recuzită. Peste 220 oameni din echipa artistei sunt așteptați să ajungă în capitală pentru a pune la punct show-ul din cadrul turneului The Born This Way Ball.

Nu uitați că InfoMusic vă oferă posibilitatea de a câștiga 2 invitații duble la concertul din 16 august 2012.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lady Gaga
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Booha Academy aduce DJ underground la Peninsula 2012

Ediția din acest an a festivalului Peninsula va include o locație nouă - Booha Academy. Începând cu 22 august, aici...

Închide